Rampage klavye alınır mı?

Bütçe
0-1500
İşte orası sıkıntı hocam
Bana da dogum günü hediyesi olarak HB kuponu almışlardı sadece Hepsiburada satıcılı ürünleri satın alabiliyorsunuz.

Yok hocam benim başka bir kupon tüm ürünlerde geçerli fakat Hepsiburada satıcılı almak istiyorum bu tür ürünleri

Yok hocam benim başka bir kupon tüm ürünlerde geçerli fakat Hepsiburada satıcılı almak istiyorum bu tür ürünleri
Attığım Ajazz marka klavyeye bakabilirsiniz. 999 TL ve arkadaşım kullanıyor gayet memnun.

Attığım Ajazz marka klavyeye bakabilirsiniz. 999 TL ve arkadaşım kullanıyor gayet memnun.

Hocam dediğim gibi yurt dışından ve böyle markalardan almayı sevmiyorum bozulsa kime yollayacağım belli değil

Rampage alacağım gibi görünüyor güzel markalar 2-3binden başlıyor.

Hocam dediğim gibi yurt dışından ve böyle markalardan almayı sevmiyorum bozulsa kime yollayacağım belli değil

Hocam rampage yerine bence encoder'i tercih etmelisiniz fakat karar yinede sizin.

Bize mütevazilikten sordunuz hocam herhalde, boşuna tavsiye vermeyelim. Rampage klavyeniz 3 ay sonra yay sesi çıkarınca konu açacaksınız onu da belirteyim.

Hocam resmi satıcı olması pek önemli değil sonuçta hepsi Hepsiburada'nin güvencesi altında.

Hocam ben daha önceden almıştım sıkıntı çıkıyor Hepsiburada çok yardımcı olmuyor bu konuda yani yardımcı oluyor fakat bir kendisinden aldığımızda yaptığı yardım çok daha basit belki iademi satıcı kabul etmeyecek sen bozdun diyecek öyle olunca sıkıntı çıkıyor yaşadığımdan biliyorum

HP kendi sitesinde de yok saçmalığa bakar mısın

Son karar rampage mi hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…