Rampage klavye alınır mı?

Hiç tavsiye etmem. Alalı daha 1 sene olmadan tuşlarda bi gariplik tam basmama sorunları oluşmaya başladı.

Hocam üst model derken Rampage göre üst modeller genel üst model olarak değil

Hocam Gamepower'de Rampage'nin karpuzlusu gibi bir şey.
Hocam Gamepower'den ürünler kullandım Rampage kadar kötü değildi 2 yıldır aşkın klavyesini kullanıyorum

Selamlar. Peki bu klavyenin switchlerini değiştirebilir miyim? Mesela red switch aldıktan sonra çıkarıp blue switch yapabilir miyim? Teşekkür ederim.

Selamlar. Peki bu klavyenin switchlerini değiştirebilir miyim? Mesela red switch aldıktan sonra çıkarıp blue switch yapabilir miyim? Teşekkür ederim.
Hot Swap özelliği varsa değiştirilir fakat her şeyden öncesinde ürünlerin teknik bilgilerini bilmek lazım

Hiçbir Rampage ürünü alınmaz. Ürünleri kalitesiz malzemelerden yapıldığı için diğer ürünlere nazaran bozulma ihtimali daha yüksek oluyor.

Rampage ally K11 beyaz Rainbow Q bilek destekli blue switch Gaming oyuncu klavye almak istiyorum. Bu klavye hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Switch konusunda da birazcık kararsızım.

Rampage alınmaz.

Rampage ally K11 beyaz Rainbow Q bilek destekli blue switch Gaming oyuncu klavye almak istiyorum. Bu klavye hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Switch konusunda da birazcık kararsızım.
Alınmaz. Rampage kalitesiz bir marka. Ben kulaklık almıştım hemen bozuldu.

Bende plawer k60 var 3 ay oldu şuanda bir sorun bulunmuyor. Bazı insanlar üründe tuş basmama sıkıntıları var diyor ama ben rastlamadım. Kasa plastik ama üstü demir. Rainbow olması dışı sorun yok o da bana etki etmiyor.

Ama bende rampagenin alt segmentini önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…