Rampage SMX-R33 Limbo Kablolu Makrolu RGB Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Vallahi dostum ben Rampage Favory 7.1 kullanıyorum yaklaşık 1 sene olacak fakat uzun ömürlü ürünler değiller parçaları dandik ucuz parçalar yani bunu kabullenmek gerek yine de içine sindiyse alabilirsin tabii.
Hocam bende SMX-R75 var. İnsanlar genelde Rampage'yi sevmez ama ben giriş için çok uygun olduğunu düşünüyorum. Ama klavyeyi yükseltmenizi öneririm. Dandik bir klavyedir.
Modelini unuttum ama yaklaşık 5 yıldır kullandığım mouse ve mouse pad var mouse yanındaki plastikler aşındı o kadar mouse pad hala bir şey olmadı ve kaymıyor klavyesini bilmiyorum kalitesiz diyorlar bütçen fazla değilse alabilirsin.
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte Aorus M4 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte Aorus M4 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte Aorus M4 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte Aorus M4 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@Onefıre Rampage'nin mouseunu almak yerine Katar Pro'yu almanı öneririm çok güzel butterfly yapılıyor yumuşak bir tıklaması var. Daha uzun gider ayrıca.
@Onefıre Rampage'nin mouseunu almak yerine Katar Pro'yu almanı öneririm çok güzel butterfly yapılıyor yumuşak bir tıklaması var. Daha uzun gider ayrıca.