Weyoliga Decapat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 147 19 Şubat 2023 #11 ONEFIRE dedi: Sağol dostum önerilerin icin Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum burada bunun için varız
ONEFIRE dedi: Sağol dostum önerilerin icin Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum burada bunun için varız
ONEFIRE Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #12 AnanasliTost dedi: Modelini unuttum ama yaklaşık 5 yıldır kullandığım mouse ve mouse pad var mouse yanındaki plastikler aşındı o kadar mouse pad hala bir şey olmadı ve kaymıyor klavyesini bilmiyorum kalitesiz diyorlar bütçen fazla değilse alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Valla dostum para önemli değilde 500TL bı klavyeye vermek istemiyorum. Benim İçin şekli bı tik önemli onun için seçtim
AnanasliTost dedi: Modelini unuttum ama yaklaşık 5 yıldır kullandığım mouse ve mouse pad var mouse yanındaki plastikler aşındı o kadar mouse pad hala bir şey olmadı ve kaymıyor klavyesini bilmiyorum kalitesiz diyorlar bütçen fazla değilse alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Valla dostum para önemli değilde 500TL bı klavyeye vermek istemiyorum. Benim İçin şekli bı tik önemli onun için seçtim