F fb USTAWUU Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 172 29 Temmuz 2024 #1 Merhaba Trendyol'dan Rampage klavye aldım. 1 yıl oldu ve 2 tuşu algılamıyor. Nasıl garantiye verebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2024
Merhaba Trendyol'dan Rampage klavye aldım. 1 yıl oldu ve 2 tuşu algılamıyor. Nasıl garantiye verebilirim?
8 810385 Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 686 29 Temmuz 2024 #2 fb USTAWUU dedi: Merhaba Trendyol'dan Rampage klavye aldım. 1 yıl oldu ve 2 tuşu algılamıyor. Nasıl garantiye verebilirim? Genişletmek için tıkla... Kutusunun içinden çıkan zımbırtılarda garanti bilgileri yazar.
fb USTAWUU dedi: Merhaba Trendyol'dan Rampage klavye aldım. 1 yıl oldu ve 2 tuşu algılamıyor. Nasıl garantiye verebilirim? Genişletmek için tıkla... Kutusunun içinden çıkan zımbırtılarda garanti bilgileri yazar.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.205 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #3 Siteye gir. Siparişini bul. Servis talebi oluştur. Ücretsiz kargo kodunu al. Ürünü paketle kargoya ver.
Siteye gir. Siparişini bul. Servis talebi oluştur. Ücretsiz kargo kodunu al. Ürünü paketle kargoya ver.
F fb USTAWUU Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 172 1 Ağustos 2024 #4 EdoMinato dedi: Siteye gir. Siparişini bul. Servis talebi oluştur. Ücretsiz kargo kodunu al. Ürünü paketle kargoya ver. Genişletmek için tıkla... Bana Trendyol satıcı mesajlarından garanti belgesi dosyası atdılar nasıl göndereceğim şimdi 2 tane adres falan var.
EdoMinato dedi: Siteye gir. Siparişini bul. Servis talebi oluştur. Ücretsiz kargo kodunu al. Ürünü paketle kargoya ver. Genişletmek için tıkla... Bana Trendyol satıcı mesajlarından garanti belgesi dosyası atdılar nasıl göndereceğim şimdi 2 tane adres falan var.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.205 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #5 En yakın olanı ara, ücretsiz kargo kodunu al ve oraya yolla.
F fb USTAWUU Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 172 1 Ağustos 2024 #6 EdoMinato dedi: En yakın olanı ara, ücretsiz kargo kodunu al ve oraya yolla. Genişletmek için tıkla... Hangisi. Dosya Ekleri ghjkghjkjkghhjkg.png 76,4 KB · Görüntüleme: 40
EdoMinato dedi: En yakın olanı ara, ücretsiz kargo kodunu al ve oraya yolla. Genişletmek için tıkla... Hangisi.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.205 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #7 fb USTAWUU dedi: Hangisi. Genişletmek için tıkla... Numarayı arayıp veya mail atıp bilgi alabilirsin. Sadece arızalı ürün için anlaşmalı kargo kodu isteyeceksin bu kadar.
fb USTAWUU dedi: Hangisi. Genişletmek için tıkla... Numarayı arayıp veya mail atıp bilgi alabilirsin. Sadece arızalı ürün için anlaşmalı kargo kodu isteyeceksin bu kadar.