Halil_İbrahim Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #1 Yukarıda dediğim gibi birkaç ay önce aldığım Rampage klavyemin bugün scroll lock ışığının yanıp sönmeye başladığını fark ettim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yukarıda dediğim gibi birkaç ay önce aldığım Rampage klavyemin bugün scroll lock ışığının yanıp sönmeye başladığını fark ettim. Yardımcı olursanız sevinirim.
1 18401 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 2.061 Çözümler 1 31 Ekim 2022 #2 Çözüldü: Klavyede en sağda yanan ışığı söndürme En sağdaki ışığ kapamak istiyorum. Windows tuşu ve kombinasyonları çalışmıyor. Bu yanan ışık yüzünden midir? (Scroll lock galiba) www.technopat.net BerktaN dedi: Windows tuşu çalışmıyor demenizden "Gaming" modunun aktif olduğunu düşündüm. "FN + Windows" kombinasyonuna bir defa basmayı dener misin?
Çözüldü: Klavyede en sağda yanan ışığı söndürme En sağdaki ışığ kapamak istiyorum. Windows tuşu ve kombinasyonları çalışmıyor. Bu yanan ışık yüzünden midir? (Scroll lock galiba) www.technopat.net BerktaN dedi: Windows tuşu çalışmıyor demenizden "Gaming" modunun aktif olduğunu düşündüm. "FN + Windows" kombinasyonuna bir defa basmayı dener misin?