Rampage klavye tuş yatağı yamuldu

Makaleler
21
Daha fazla  
Arkadaslar merhaba, daha once boyle bir sorunla karsilasan var mi bilmiyorum ama gercekten çok garip bir durum. Klavyemi temizlemek icin actim ve zaman zaman saç kurutma makinesini kullandim. Dalginligimdan dolayi sicak modda calistirmisim ve maalesef bazi tuslarin yatagi yamuldu. G, R, H ve J tus girisleri yamuldu. Simdi tuslari takmaya calistigimda bazilarina tus girmiyor, bazilarina ise girdiginde içinde takili kaliyor. Soyle;

Ne yapabilirim? Yardimci olursaniz gercekten memnun olurum.

Benim de aldığım klavye 9-10 ay sonra öyle olmuştu. Sorunu klavyeyi değiştirerek çözmüştüm.

Artı -1 Eksi
Biraz daha ısıt sonra tuşu tak. Öyle şekil alır, umarım. Dikkatli ol daha önce hiç denemedim.

Dostum onu bende denedim a 101'den aldığım Piranha 2345 klavyem öyle olmuştu ş tuşu içine göçmüş hiçbir şekilde çalışmıyordu bende klavyeyi değiştirdim eski klavyemi taktım bunda çok rahatım.

Bu mu önerin? Klavye değiştirmek aklına hiç gelmemişti arkadaşın. Sanıyorduk ki hayatının geri kalanını o klavye ile değiştirmek zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…