handaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #1 Rampage klavyem var. Valorant'ta çoğunlukla A tuşuna basıyorum fakat karakter hareket emiyor. İçini açıp baktım bir şey yok. Neden böyle oluyor?
Rampage klavyem var. Valorant'ta çoğunlukla A tuşuna basıyorum fakat karakter hareket emiyor. İçini açıp baktım bir şey yok. Neden böyle oluyor?
Serush Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 2.963 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X, MSI PRO B650-P WIFI, * Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8GB * Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5600MHz CL36 Fury Beast, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W, Arctic LIQUID FREEZER II 240, DeepCool CC560 Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #2 Onun dışında A tuşu düzgün çalışıyor mu?
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 14 Mayıs 2023 #3 Switch ömrünü doldurmuştur.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 14 Mayıs 2023 #4 Muhtemelen switch sıkıntı çıkarıyor. Bir garantiye gönderin derim. Olmazsa iade.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #5 handaq dedi: Rampage klavyem var. Valorant'ta çoğunlukla A tuşuna basıyorum fakat karakter hareket emiyor. İçini açıp baktım bir şey yok. Neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Mekanik mi? Ve alalı ne kadar oldu?
handaq dedi: Rampage klavyem var. Valorant'ta çoğunlukla A tuşuna basıyorum fakat karakter hareket emiyor. İçini açıp baktım bir şey yok. Neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Mekanik mi? Ve alalı ne kadar oldu?
handaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #6 Serush dedi: Onun dışında A tuşu düzgün çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor Hyuuga Neji dedi: Mekanik mi? Ve alalı ne kadar oldu? Genişletmek için tıkla... Mekanik 1 seneye yakın Blue Switch
Serush dedi: Onun dışında A tuşu düzgün çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor Hyuuga Neji dedi: Mekanik mi? Ve alalı ne kadar oldu? Genişletmek için tıkla... Mekanik 1 seneye yakın Blue Switch
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #7 handaq dedi: Evet çalışıyor Mekanik 1 seneye yakın Blue Switch Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı. Garantisi devam ediyorsa yollayın. Switch problemleri çözülecek iş değil Rampage klavyelerde. Lehim ile uğraşmanız ya da göndermeniz lazım.
handaq dedi: Evet çalışıyor Mekanik 1 seneye yakın Blue Switch Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı. Garantisi devam ediyorsa yollayın. Switch problemleri çözülecek iş değil Rampage klavyelerde. Lehim ile uğraşmanız ya da göndermeniz lazım.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 14 Mayıs 2023 #8 handaq dedi: Evet çalışıyor Mekanik 1 seneye yakın Blue Switch Genişletmek için tıkla... Switch sıkıntılı o zaman. Lehim ile değişebilir ancak.
handaq dedi: Evet çalışıyor Mekanik 1 seneye yakın Blue Switch Genişletmek için tıkla... Switch sıkıntılı o zaman. Lehim ile değişebilir ancak.
amir77 Hectopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 1.023 Çözümler 1 Yer 🇷🇺 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #9 handaq dedi: Evet çalışıyor Mekanik 1 seneye yakın Blue Switch Genişletmek için tıkla... Hocam aynı klavye var oyun içinde bazı tuşlar kilitleniyor oyunda kitlendiği an klavyenin USB'sini çıkarıp takıyorum sorun düzeliyor deneyin.
handaq dedi: Evet çalışıyor Mekanik 1 seneye yakın Blue Switch Genişletmek için tıkla... Hocam aynı klavye var oyun içinde bazı tuşlar kilitleniyor oyunda kitlendiği an klavyenin USB'sini çıkarıp takıyorum sorun düzeliyor deneyin.
handaq Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #10 amir77 dedi: Hocam aynı klavye var oyun içinde bazı tuşlar kilitleniyor oyunda kitlendiği an klavyenin USB'sini çıkarıp takıyorum sorun düzeliyor deneyin. Genişletmek için tıkla... Düzeldi daha yapmıyor çıkarıp taktıktan sonra eyvallah
amir77 dedi: Hocam aynı klavye var oyun içinde bazı tuşlar kilitleniyor oyunda kitlendiği an klavyenin USB'sini çıkarıp takıyorum sorun düzeliyor deneyin. Genişletmek için tıkla... Düzeldi daha yapmıyor çıkarıp taktıktan sonra eyvallah