goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.453 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #11 Klavyenin fotoğrafını atar mısın?
E efsoo Decapat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #12 Kısacı dedi: Hayır hocam page tuşlarından ayarlanıyor. Fn + page up/page down. Genişletmek için tıkla... Denedim yine aynı. goktug.59 dedi: Klavyenin fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Yanımda telefon yok maalesef evdede kimse yok.
Kısacı dedi: Hayır hocam page tuşlarından ayarlanıyor. Fn + page up/page down. Genişletmek için tıkla... Denedim yine aynı. goktug.59 dedi: Klavyenin fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Yanımda telefon yok maalesef evdede kimse yok.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.453 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #13 O zaman telefon olunca Rampage müşteri hizmetlerini arayın.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Mayıs 2021 #14 efsoo dedi: Denedim yine aynı. Yanımda telefon yok maalesef evdede kimse yok. Genişletmek için tıkla... Sorun o zaten ışıkları epey az. fn + page down tuşuna basın daha da azaldığını göreceksiniz.
efsoo dedi: Denedim yine aynı. Yanımda telefon yok maalesef evdede kimse yok. Genişletmek için tıkla... Sorun o zaten ışıkları epey az. fn + page down tuşuna basın daha da azaldığını göreceksiniz.
E efsoo Decapat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #15 Kısacı dedi: Sorun o zaten ışıkları epey az. Fn + page down tuşuna basın daha da azaldığını göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Acaba klavyenin icini açsam oradaki ışık devresi yarısı falan cıkmıs olabilir mi? Yani bundan olabilir mi?
Kısacı dedi: Sorun o zaten ışıkları epey az. Fn + page down tuşuna basın daha da azaldığını göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Acaba klavyenin icini açsam oradaki ışık devresi yarısı falan cıkmıs olabilir mi? Yani bundan olabilir mi?
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.453 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #16 efsoo dedi: Acaba klavyenin icini açsam oradaki ışık devresi yarısı falan cıkmıs olabilir mi? Yani bundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Garanti dışı kalır öyle bir şey deneme.
efsoo dedi: Acaba klavyenin icini açsam oradaki ışık devresi yarısı falan cıkmıs olabilir mi? Yani bundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Garanti dışı kalır öyle bir şey deneme.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Mayıs 2021 #17 efsoo dedi: Acaba klavyenin icini açsam oradaki ışık devresi yarısı falan cıkmıs olabilir mi? Yani bundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yeni aldıysan iade et ve BU modele geç.
efsoo dedi: Acaba klavyenin icini açsam oradaki ışık devresi yarısı falan cıkmıs olabilir mi? Yani bundan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yeni aldıysan iade et ve BU modele geç.
E efsoo Decapat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #18 Kısacı dedi: Yeni aldıysan iade et ve BU modele geç. Genişletmek için tıkla... Alalı bayağı oluyorr. Neyse böyle kullanacağım artık.
Kısacı dedi: Yeni aldıysan iade et ve BU modele geç. Genişletmek için tıkla... Alalı bayağı oluyorr. Neyse böyle kullanacağım artık.
Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Mayıs 2021 #19 efsoo dedi: Alalı bayağı oluyorr. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok masa lambası alıp klavyene yansıtabilirsin. Çünkü bende kullanırken rahatsız oluyordum. Bu şekilde çözülebilir.
efsoo dedi: Alalı bayağı oluyorr. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok masa lambası alıp klavyene yansıtabilirsin. Çünkü bende kullanırken rahatsız oluyordum. Bu şekilde çözülebilir.