EboIa Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core i3-12100F XFX rx6600 Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #1 Rampage klavye aldım. Kutu açtım space takılı değildi ve küçük bir yayla beraber çıktı. Acaba bu yay space tuşuna tercihen takılan bir yay mı ve bu yüzden mi space takılı değildi (ister yayla ister yaysız takmam için).
Rampage klavye aldım. Kutu açtım space takılı değildi ve küçük bir yayla beraber çıktı. Acaba bu yay space tuşuna tercihen takılan bir yay mı ve bu yüzden mi space takılı değildi (ister yayla ister yaysız takmam için).
gumbald_amca Centipat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 687 Çözümler 4 20 Şubat 2024 #2 Yayiyla birlikte space tusunu tak. Yay olmazsa sol ve sag kisimlarina basamazsin.
EboIa Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core i3-12100F XFX rx6600 Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #3 gumbald_amca dedi: Yayiyla birlikte space tusunu tak. Yay olmazsa sol ve sag kisimlarina basamazsin. Genişletmek için tıkla... yay dediğim u şeklinde olan demir değil bildiğin silindir yay
gumbald_amca dedi: Yayiyla birlikte space tusunu tak. Yay olmazsa sol ve sag kisimlarina basamazsin. Genişletmek için tıkla... yay dediğim u şeklinde olan demir değil bildiğin silindir yay