Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #1 Sorum başlık da cevaplarınız bekliyorum. Bu arada tek Minecraft singleplayer'da kullanacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2022
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2022 #2 Ürünün tam adı nedir? Seti buldum ama ürünü bulamadım.
Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #3 Liberte Sergen dedi: Ürünün tam adı nedir? Seti buldum ama ürünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ürünün adı yok set olarak var.
Liberte Sergen dedi: Ürünün tam adı nedir? Seti buldum ama ürünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ürünün adı yok set olarak var.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2022 #4 Llllaaass dedi: Ürünün adı yok set olarak var. Genişletmek için tıkla... Rampage bile kendi sitesine koymamış ismini, anlamadım gitti. Bulup geleceğim. Llllaaass dedi: Ürünün adı yok set olarak var. Genişletmek için tıkla... Rampage SMX-R78 SHARPER FULL RGB 12400DPI Makrolu Profesyonel E-SPOR Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com Makro programı altta göründüğü gibidir hocam, yardımcı olduysam rapor kısmından çözüm olarak raporlarsanız memnun olurum. @Llllaaass Son düzenleme: 21 Temmuz 2022
Llllaaass dedi: Ürünün adı yok set olarak var. Genişletmek için tıkla... Rampage bile kendi sitesine koymamış ismini, anlamadım gitti. Bulup geleceğim. Llllaaass dedi: Ürünün adı yok set olarak var. Genişletmek için tıkla... Rampage SMX-R78 SHARPER FULL RGB 12400DPI Makrolu Profesyonel E-SPOR Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com Makro programı altta göründüğü gibidir hocam, yardımcı olduysam rapor kısmından çözüm olarak raporlarsanız memnun olurum. @Llllaaass
Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #5 Liberte Sergen dedi: Eki Görüntüle 1458097 Rampage bile kendi sitesine koymamış ismini, anlamadım gitti. Bulup geleceğim. Rampage SMX-R78 SHARPER FULL RGB 12400DPI Makrolu Profesyonel E-SPOR Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com Makro programı altta göründüğü gibidir hocam, yardımcı olduysam rapor kısmından çözüm olarak raporlarsanız memnun olurum. @Llllaaass Genişletmek için tıkla... Cihaz bağlantısı kesildi yazıyor açtığımda.
Liberte Sergen dedi: Eki Görüntüle 1458097 Rampage bile kendi sitesine koymamış ismini, anlamadım gitti. Bulup geleceğim. Rampage SMX-R78 SHARPER FULL RGB 12400DPI Makrolu Profesyonel E-SPOR Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com Makro programı altta göründüğü gibidir hocam, yardımcı olduysam rapor kısmından çözüm olarak raporlarsanız memnun olurum. @Llllaaass Genişletmek için tıkla... Cihaz bağlantısı kesildi yazıyor açtığımda.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2022 #6 Llllaaass dedi: Cihaz bağlantısı kesildi yazıyor açtığımda. Genişletmek için tıkla... info@segment.com.tr mail adresine ulaşırsanız yardımcı olurlar.
Llllaaass dedi: Cihaz bağlantısı kesildi yazıyor açtığımda. Genişletmek için tıkla... info@segment.com.tr mail adresine ulaşırsanız yardımcı olurlar.