Beko52s Femtopat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 Rampage KM RX7 faremin driverina tikladiğim anda the manufacturer or product error hatasi veriyor ve driverini da kullanamıyorum ve mouse şu anda sağa doğru ittiğimde sola dogru gidiyor yani kullanamıyorum, çözümünü bilen varsa yardim edebilir mi?
Rampage KM RX7 faremin driverina tikladiğim anda the manufacturer or product error hatasi veriyor ve driverini da kullanamıyorum ve mouse şu anda sağa doğru ittiğimde sola dogru gidiyor yani kullanamıyorum, çözümünü bilen varsa yardim edebilir mi?
Ic3zy Picopat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 280 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #2 Mouse ters olması sebebi şu an Windows'un yerleşik Driver'ını kullanıyor olması olabilir. Rampage'in kendi sitesinden driver indirip kurar mısın? Artı 0 Eksi
Mouse ters olması sebebi şu an Windows'un yerleşik Driver'ını kullanıyor olması olabilir. Rampage'in kendi sitesinden driver indirip kurar mısın?
KS KS Beko52s Femtopat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #3 Ic3zy dedi: Mouse ters olması sebebi şu an Windows'un yerleşik Driver'ını kullanıyor olması olabilir. Rampage'in kendi sitesinden driver indirip kurar mısın? Genişletmek için tıkla... Segment den indirdim Ic3zy dedi: Mouse ters olması sebebi şu an Windows'un yerleşik Driver'ını kullanıyor olması olabilir. Rampage'in kendi sitesinden driver indirip kurar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam dediniz gibi yaptim yine ayni Hatayi veriyor Artı 0 Eksi
Ic3zy dedi: Mouse ters olması sebebi şu an Windows'un yerleşik Driver'ını kullanıyor olması olabilir. Rampage'in kendi sitesinden driver indirip kurar mısın? Genişletmek için tıkla... Segment den indirdim Ic3zy dedi: Mouse ters olması sebebi şu an Windows'un yerleşik Driver'ını kullanıyor olması olabilir. Rampage'in kendi sitesinden driver indirip kurar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam dediniz gibi yaptim yine ayni Hatayi veriyor
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.035 Makaleler 60 Çözümler 843 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #4 Windows update ile bir kontrol eder misin ? İsteğe bağlı olanlar dahil. Artı 0 Eksi
KS KS Beko52s Femtopat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #5 claus dedi: Windows update ile bir kontrol eder misin ? İsteğe bağlı olanlar dahil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır şu an dişardayim evde bakarim Artı 0 Eksi
claus dedi: Windows update ile bir kontrol eder misin ? İsteğe bağlı olanlar dahil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır şu an dişardayim evde bakarim