Player111 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #1 Rampage KM RX7 fortuna V2 mouseunun renklerini kapatmak için uygulaması lazım ancak bulamıyorum. Uygulamasını buldum ancak uygulamayı açınca. Please connect the USB device. Please check your device is attached to USB port. Diyor ama zaten bağlı.
Rampage KM RX7 fortuna V2 mouseunun renklerini kapatmak için uygulaması lazım ancak bulamıyorum. Uygulamasını buldum ancak uygulamayı açınca. Please connect the USB device. Please check your device is attached to USB port. Diyor ama zaten bağlı.
P Pratik_Mehmet Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #2 aynı sorun bendede var çözebildin mi??? burada kimse yardımcı olmuyor mu???
Player111 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #3 Pratik_Mehmet dedi: Aynı sorun bende de var çözebildin mi? Burada kimse yardımcı olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hala aynı.
Pratik_Mehmet dedi: Aynı sorun bende de var çözebildin mi? Burada kimse yardımcı olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hala aynı.