Rampage koltuk ve teknik destek rezilliği

Daha fazla  
Zamanında bir aptallık yapıp vatandan Rampage marka koltuk aldım. Bir süre önce sol kol kolçağı koltuğun içine bağlandığı yerden sallanmaya başladı. 1 hafta segment bilgisayar (Rampage) müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım. Telefonlarına cevap vermiyorlar, maillere cevap vermiyorlar, WhatsApp destek hattından cevap vermiyorlar… 1 haftanın sonunda WhatsApp'dan günde 1 kere cevap vererek ve verdikleri cevaplar da sorun nedir, yedek parça vereyim, fotoğrafını çek, videosunu çek, sağlam duruyor bir daha farklı açıdan çek, cevaplarına da 1 hafta harcadıktan sonra yedek parça göndermek istediler, koltuğun içinden kırık olduğunu ve yedek parça ile düzelmeyeceğini anlatmamla beraber ürünü teknik servise gönderebildim. UPS ile 1 günde kargom teknik servise ulaştı teknik servise değişim istediğimi bildirmiştim. 2 gün sonra değişim talebimin onaylandığı mesajı geldi ve tekrar UPS ile 1 günde kargom adresime ulaştı. Sözde değişim olan koltuğumun da şimdi de aşırı sesli ve sürekli bir gıcırdama sorunu ve suspansiyonu arızalı ve koltuğun farklı yerlerinde lekeler gibi sorunları var. Bu sefer iadeye göndereceğim. Teknik servisten sözde değişim olmuş sıfır ürün nasıl bu şekilde gelebiliyor anlam verebilmiş değilim resmen aptal yerine koyuyorlar insanları.
Sizden ricam aldığınız ürünü kullanmak paranızın peşinde koşmak istemiyorsanız bu markanın herhangi bir ürününü almayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgilendirici bir yazı olmuş. Halkımız almayı istediği ürünleri aldıktan sonra değil de almadan önce araştırmaya başlayınca bu sorun çözülecektir. Yani, çözülmeyecek .

Geçmiş olsun. Maalesef birileri mağdur olmadan markalar hakkında o ürün için fikir sahibi olunmuyor. Size yazık olmuş ama almadan önce hiç danışmadınız mı?

Geçmiş olsun. Maalesef birileri mağdur olmadan markalar hakkında o ürün için fikir sahibi olunmuyor. Size yazık olmuş ama almadan önce hiç danışmadınız mı?
Rampage'dan daha kaç kişi mağdur olması lazım ki? Markanın kötü olduğu zaten biliniyor. Arkadaş hiç araştırmamış, zaten hatasını da dile getirmiş.

Ben aldım pandemide, özellikle 70 kilo üstü iseniz asla almamanızda fayda var zira koltuk sizi tartamıyor. Kuzenim memnun olduğu için bende aldım ve +90 kilo beni tartamadı. Alt ayağı yamuk ve bel desteği kilitleri sorunlu geldi, ardından Rampage sadece WhatsApp üzerinden yazmam sonrası adresime sorgusuz sualsiz yeni bir bel yastığı ve ayak gönderdi ki bel yastığı eskisine oranla muazzam derecede sert idi. Bir süre sonra derileri çatlamaya başladı, daha sonra kolçak kilidi kırıldı neyse kendim tamir ettim bu sefer kolçakların iç plastiği minik minik parçalandı. En son her yanından yine ses geliyordu ve söktüğümde kaynaklarının kırıldığını gördüm. Pek çok kişinin eleştirdiği Gamepower ve James Donkey bile en azından rapmpage ürünlerinden daha sağlam.

Rampage'dan daha kaç kişi mağdur olması lazım ki? Markanın kötü olduğu zaten biliniyor. Arkadaş hiç araştırmamış, zaten hatasını da dile getirmiş.
Zaten "danışmadınız mı" diye belirttim. Danışsaydı önerilmeyecekti. Dost tesellisi sadece ilk cümlem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…