Zamanında bir aptallık yapıp vatandan Rampage marka koltuk aldım. Bir süre önce sol kol kolçağı koltuğun içine bağlandığı yerden sallanmaya başladı. 1 hafta segment bilgisayar (Rampage) müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım. Telefonlarına cevap vermiyorlar, maillere cevap vermiyorlar, WhatsApp destek hattından cevap vermiyorlar… 1 haftanın sonunda WhatsApp'dan günde 1 kere cevap vererek ve verdikleri cevaplar da sorun nedir, yedek parça vereyim, fotoğrafını çek, videosunu çek, sağlam duruyor bir daha farklı açıdan çek, cevaplarına da 1 hafta harcadıktan sonra yedek parça göndermek istediler, koltuğun içinden kırık olduğunu ve yedek parça ile düzelmeyeceğini anlatmamla beraber ürünü teknik servise gönderebildim. UPS ile 1 günde kargom teknik servise ulaştı teknik servise değişim istediğimi bildirmiştim. 2 gün sonra değişim talebimin onaylandığı mesajı geldi ve tekrar UPS ile 1 günde kargom adresime ulaştı. Sözde değişim olan koltuğumun da şimdi de aşırı sesli ve sürekli bir gıcırdama sorunu ve suspansiyonu arızalı ve koltuğun farklı yerlerinde lekeler gibi sorunları var. Bu sefer iadeye göndereceğim. Teknik servisten sözde değişim olmuş sıfır ürün nasıl bu şekilde gelebiliyor anlam verebilmiş değilim resmen aptal yerine koyuyorlar insanları.
Sizden ricam aldığınız ürünü kullanmak paranızın peşinde koşmak istemiyorsanız bu markanın herhangi bir ürününü almayın.