Rampage Kulaklığı alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de alacağım Hyper X düşünüyordum buna da bakayım.
Şu Şekilde rgb aydınlatmasıda çok şıktır.Kumandası da rgb'dir. Akan karışık renkler modu efsanedir USB üzerinden giriş mevcuttur,jak üzerinden değil sebebi ses kartı bulunması sanırım.

Dosya Ekleri

• sdsadsa.jpg
    118 KB · Görüntüleme: 670
Ben 2 ay önce buradaki kötü yorumlara rağmen Rampage RGW9 Comfort aldım ve çok memnunum ses kalitesi olsun mikrofon kalitesi olsun. Özellikle rahatlık olarak çok iyi bazen kafamda olduğunu unutuyorum aniden kalkıyorum bakıyorum kablo var.(Uzanarak film izliyorum) Her insan aynı değil sonuçta ama benden 1 ay sonra arkadaşım da aldı o da çok memnun kaldı.

Memnun musunuz?

Evet alırken çok ümitli değildim dediğim gibi denemek için aldım gibi bir şey ama gerçekten çok iyi çıktı. Kardeşim Steelseries Arctis 5 kullanıyor o biraz parayı savurmayı sever fakat ben o kadar para verilip alınması taraftarı değilim alacaksın kullanacaksın bunu örme kablosu var fakat ben ne olur ne olmaz diye yine de güvenmeyip elektrik bandı ile sardım aldığım gibi ne olur ne olmaz diye. Sırıtmıyor ve üstüne daha dayanıklı oldu bu şekilde.

Rampage ALMAYIN aldırmayın kesinlikle. Rampage sn r7 7.1 kulaklığını aldım 2 yıl oldu sanırım. Aldıktan 5 ay SADECE kullanabildim. Pubg oynarken birden sol tarafın sesi gitti. Ne yere düşürdüm nede yumruk falan attım. O günden beridir bozuk. O KADAR OVULUYOR GERÇEKLER ORTADA

hs50 aldım memnunum rampage iyi ki almamışım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…