Rampage Kulaklığı alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3.5 yıldır kullanıyorum. Sende 5 ay gitmesi herkeste gideceğini göstermez.

Kulaklık almışsın hayırlı olsun fakat ben 3.5 yıldır kullanıyorum Rampage kulaklık, 2.5 yıldırda klavye kullanıyorum. Hala sağlamlar. Para savurmayı seven bir insan değilim. Rampage çok gömülüyor anlam veremiyorum. Rampage ürünlerin fiyata belli, 1000 TL verip de 2 gün sonra elimizde kalmıyorlar. Parasına göre f/p.

3.5 yıldır kullanıyorum. Sende 5 ay gitmesi herkeste gideceğini göstermez.

İsteyen istediğini alır tabii zorlama yok. Tecrübemi yazdım ranpagenin bunu yapması üzdü. Forumda birçok konuda görmüştüm Rampage ürünleri F p ama kaliteden uzak diye.

Rampage almayın diyen arkadaşları dinlemeyin. Kendileri günümüz solcularıyla aynı kafadadırlar Rampage gayet kalitelidir. Faresinden klavyesine kadar kulaklıktan soğutucuya kadar her şeyim Rampage ve 4 yıldır 1 kere bile yüzümü kara çıkarmadılar
Çinde 3-5 dolara üretilen ürünü alıyorsunuz bozulunca koskoca firmayı kötülüyorsunuz. Tam komedi

NE İSTERSENİZ ALIN YALNIZ RAMPAGE DEN SOĞUYAN ÇOK İNSAN VAR HABERİNİZ OLSUN. Benim gibi. Rampage şans işi maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…