Rampage aldım, hiçbir hasar görmediği halde kendi kendine sol kulaklıktan cızırtı gelmeye başladı. Kulağımı tırmalıyor. Performansına göre fiyat iyi olabilir ama kalitesiz. Bozulduktan sonra da bir anlamı yok performansın.
Kahkaha atmaktan ziyade kudurmuş gibisin? Konu açıyorum orada zihnini açarlar. Bu arada tehdit ediyorum diye (%100 bilgi yayalım) seni tazminata boğarım diye tehdit etmek çok akıllıca
Varsa bütçen 400 tl ye güzel bir şey almanı tavsiye ederim. 150 - 250 arası alacağın kulaklık sana 7.1 falan vaat edebilir ama ses kalitesiz olur. Eğer bütçem yok ve 7.1 umrumda değil diyorsan iphone kulaklığını almanı öneririm
Elimde Rampage lunis kulaklık var kablosu o kadar kötü ki hemen açılma yaptı kulaklıktan çok memnunum ama kablosu yüzünden bir daha Rampage almayacağım.
Hayatımda ilk kez böyle bir konu görüyorum. Adamlar Rampage övüyor ya. Evet Rampage övüyorlar. Doğru mu okudum diye 3-5 kere okudum ama doğru görmüşüm, övüyorlar. Gerçekten övüyorlar.
Halinize acıdım.
2 ay önce 179 TL verip (Rampage RM-K19 Raging Plus) kulaklık aldım. Yaklaşık 1 haftadır sol hoparlörde ses gidip geliyor. Bunun dışında kulak pedleri aşırı rahatsız edici. Yarım saatlik kullanımdan sonra mecbur çıkarıyorum. Bir daha Rampage kulaklık asla almam. Size de almanızı tavsiye etmem.