Rampage kulaklık CS2 rüzgar-uğultu sesi

ercanturan33

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Rampage kulaklık aldım. Sadece CS 2 oynarken rekabetçi D2 mapinda uğultu, rüzgar sesi var. Sanki uçak uçuyor yukarıda, öyle bir ses aşırı rahatsız edici.

Kulaklıgi yeni aldım, bu sorun vardı başka sıfır ürünle aynı modeli değiştirdim; aynı problem devam ediyor. İnternette baktım, CS2 de uğultu rüzgar hakkında. 2-3 konu açılmış ama çözümü yok, ne yaptıysam çözemedim. Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, Rampage kulaklık aldım. Sadece CS 2 oynarken rekabetçi D2 mapinda uğultu, rüzgar sesi var. Sanki uçak uçuyor yukarıda, öyle bir ses aşırı rahatsız edici.

Kulaklıgi yeni aldım, bu sorun vardı başka sıfır ürünle aynı modeli değiştirdim; aynı problem devam ediyor. İnternette baktım, CS2 de uğultu rüzgar hakkında. 2-3 konu açılmış ama çözümü yok, ne yaptıysam çözemedim. Sizce ne yapmalıyım?
CS 2 ile beraber bazı ses efektleri geldi. Arka plan sesleri olabilir mi?
Ve kulaklığın modeli nedir?

RM-X5 AIRD model bu arada diğer oyunlarda hiçbir problem yok sadece CS2 de problem yaşıyorum oyun ayarlarını varsayılana aldım aynı oyunu sildim sıfırdan temiz kurulum yaptım yine aynı

CS 2 ile beraber bazı ses efektleri geldi. Arka plan sesleri olabilir mi?
Ve kulaklığın modeli nedir?
Ana menüde ses efekti vs var doğru ama d2 map içerisinde o rüzgar uğultu uçak sesi gibi benzeri şeyler yok aldığım kulaklık modelinde mi genel bir sıkıntı mı anlamadım sadece CS2 de sorun yaratması da tuhaf

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı