eriny Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #1 Rampage mikrofonlu kulaklığım var, bu zamana kadar düzgün çalışıyordu ve bir anda ses vermemeye başladı. Denetim masasında gözüküyor. Ses testi yapıyorum, ses vermiyor. Tak çıkar yaptım, yine olmadı. Çözümünüz var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2021
Rampage mikrofonlu kulaklığım var, bu zamana kadar düzgün çalışıyordu ve bir anda ses vermemeye başladı. Denetim masasında gözüküyor. Ses testi yapıyorum, ses vermiyor. Tak çıkar yaptım, yine olmadı. Çözümünüz var mıdır?
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 23 Şubat 2021 #2 Kulaklığınızın modeli nedir? Ne zaman aldınız?
eriny Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #3 aydos dedi: Kulaklığınızın modeli nedir? Ne zaman aldınız? Genişletmek için tıkla... Rampage SN-R10 alalı 1.5 yıl gibi bir süre oldu, ama mikrofonunu çok fazla kullanmadım.
aydos dedi: Kulaklığınızın modeli nedir? Ne zaman aldınız? Genişletmek için tıkla... Rampage SN-R10 alalı 1.5 yıl gibi bir süre oldu, ama mikrofonunu çok fazla kullanmadım.