ismejxenk Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 579 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #1 Çalışan mikrofon bir anda çalışmadı sanki yazılımsal bir şey gibi. Ayarlardan kontrol ettim ancak ses yok. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (86).png 42,5 KB · Görüntüleme: 36
Çalışan mikrofon bir anda çalışmadı sanki yazılımsal bir şey gibi. Ayarlardan kontrol ettim ancak ses yok.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.299 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2023 #2 Rampage'den sonrasını okumadım bile. Garantisi varsa gönderin.
ismejxenk Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 579 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #3 Spidertliman dedi: Rampage'den sonrasını okumadım bile. Garantisi varsa gönderin. Genişletmek için tıkla... Hocam bozuk olduğu kesin değil yazılımsal ise düzelteyim diye uğraşıyorum. Sorunu çözdüm. Ayarlar>Gizlilik>Mikrofon>Uygulamaların mikrofonunuza erişmesine izin verin ayarını açın Son düzenleme: 13 Ekim 2023
Spidertliman dedi: Rampage'den sonrasını okumadım bile. Garantisi varsa gönderin. Genişletmek için tıkla... Hocam bozuk olduğu kesin değil yazılımsal ise düzelteyim diye uğraşıyorum. Sorunu çözdüm. Ayarlar>Gizlilik>Mikrofon>Uygulamaların mikrofonunuza erişmesine izin verin ayarını açın