6 yılı geçen uzun süre kullanımım var ve kalitesiz değil, sadece doğru seçimi yapman gerekiyor. PSU veya kasasını almam ama ekipmanda kaliteli F/P modelleri var.
Stormy alınabilir. Ama bana sorarsan Typhoon veya biraz bütçe yükseltip benim de kullandığım Comfort modelini tavsiye ederim.
bence de iyice araştırırsan rampagenin en iyi f/p modeli comfort. Üst modellerle yarışır. Bende onu kullanıyorum onu tavsiye ederim. Git iyice araştır coğu kulaklıktan iyi bir model.
O beklediğiniz an geldi, evet. Sonunda V2'si geldi. İşte başlıyoruz. Bu bütçe aralığında özellikle önerdiğim ürün varsa yanına taç koyacağım, sebebini belirteceğim. Ek olarak fiyatı dalgalıysa * koyacağım. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.
6 yılı geçen uzun süre kullanımım var ve kalitesiz değil, sadece doğru seçimi yapman gerekiyor. PSU veya kasasını almam ama ekipmanda kaliteli F/P modelleri var.
Stormy alınabilir. Ama bana sorarsan Typhoon veya biraz bütçe yükseltip benim de kullandığım Comfort modelini tavsiye ederim.
hiç kafan karışmasın comfort iyidir. Mikrofon olsun ses kalitesi olsun her yönden iyi ama yine sen bilirsin.Attığın model de iyi ama comfort kadar değil