Rampage kulaklıklar alınır mı?

team4sed

Megapat
Makaleler
6
Yer
Dünya
Daha fazla  
Selam arkadaşlar.
Şu anda kullandığım kulaklık G430 mikrofonu bozulduğu ve uzun kullanımdan dolayı (yaklaşık 4 sene oldu) eskidiği için yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum.
Normalde fazla oyun oynayan birisi değilim sadece ara sıra akşamları 3 4 saat CS, Quake champions, Doom vs oyunlar oynuyorum.
Normalde marka takıntılı biriyim.
Corsair Void Pro modeli bayağı hoşuma gidiyordu onu almayı düşünüyordum. Sonra biraz daha bakınırken Rampage R41 reactor modelini gördüm.
Modelini beğendim. İki marka kıyas olmaz tabii ki ama Rampage R41 aslında benim için yeter gibi. Yorumlara ve incelemelere bakılırsa beklentilerimi karşılıyor.
Alt segment bir marka olduğu için biraz kararsızım.
Malzeme kalitesi ve sağlamlığı nasıldır? Uzun kullanımda rahatsızlık ediyor mu?
Kullanıp deneyimleyen arkadaşların görüşlerini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Para yoksa da alınmaz varsa da alınmaz. Corsair Void Pro varken şu dandik kulaklığa bulaşma bence. Aliexpress üzerinde 250 TL falandı.

Rampage R41 aldım. Mikrofonu çok kaliteli ENC özelliği gerçekten işe yarıyor. Klavye sesi ve kasa fanı gibi gürültüleri iletmiyor. Ses kalitesi de beklentimi karşıladı. Yazılımında 7 8 tane farklı ses ayarları var. Fazlasıyla ince ayar yapma seçeneği sunuyor. CS de gerçekten artısı oldu. Sesleri önceki kulaklığıma göre daha iyi seçebiliyorum. Birde iç ses yalıtımı da oldukça başarılı. Kulaklık takılıyken yanınızda konuşan birini duymuyorsunuz yada anlayamıyorsunuz. Malzeme kalitesi dandik bir ürün hissi uyandırmıyor. Genel olarak çok memnun kaldım. Garantisi de sağlam. Arıza durumunda kullanıcıdan gidiş geliş kargo ücreti alınmadan yardımcı olunuyor. Alırken terreddütlüydüm ama gayet iyi gerçekten beklentimi karşıladı. Corsair Void Pro daha iyi bir seçenek olabilirdi. Ama bu da benim için yeterli. Çok üst seviye dereceli oyunlar oynamadığım için benim gibi orta düzeyde kullanıcılara yeterli olacağını düşünüyorum. Düşünenlere tavsiye ederim. Pişman ettirmez kesinlikle.

1. yıl petleri bayağı eskiyecek ve servis desteği 0/0. 2 yılda Mic bozulacak yedek parca yok size başka marka önerecekler tabii garantiniz bitmiş olacak ve ücret ödeyeceksınız. Bugün yaşadıklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…