Bevkay Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 601 Yer Mozambik Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #11 Hayır değiller Drop Plus, Fury X gibi modeller gerçekten güzel bu fiyata tavsiye edilebilecek kulaklıklar.
Hayır değiller Drop Plus, Fury X gibi modeller gerçekten güzel bu fiyata tavsiye edilebilecek kulaklıklar.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 4 Ocak 2021 #12 iceffy dedi: Hayır hepsi kötü değil. Ama geneli kötü kalitede. Bkz: Rampage Drop Plus ve Fury X kulaklıkları on numara kulaklıklar. Genişletmek için tıkla... @Samotne Ciasteczka hocam hep övüyoruz ama ben bu kulaklıkta her şeye aşık oldum lakin, yedek mikrofon nereden bulabilirim?
iceffy dedi: Hayır hepsi kötü değil. Ama geneli kötü kalitede. Bkz: Rampage Drop Plus ve Fury X kulaklıkları on numara kulaklıklar. Genişletmek için tıkla... @Samotne Ciasteczka hocam hep övüyoruz ama ben bu kulaklıkta her şeye aşık oldum lakin, yedek mikrofon nereden bulabilirim?
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 4 Ocak 2021 #13 yesososo dedi: @Samotne Ciasteczka hocam hep övüyoruz ama ben bu kulaklıkta her şeye aşık oldum lakin, yedek mikrofon nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Yetkili servisten isteyin büyük ihtimal ücretini alıp göndereceklerdir.
yesososo dedi: @Samotne Ciasteczka hocam hep övüyoruz ama ben bu kulaklıkta her şeye aşık oldum lakin, yedek mikrofon nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Yetkili servisten isteyin büyük ihtimal ücretini alıp göndereceklerdir.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 4 Ocak 2021 #14 yesososo dedi: @Samotne Ciasteczka hocam hep övüyoruz ama ben bu kulaklıkta her şeye aşık oldum lakin, yedek mikrofon nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Teknik servisi sağlıyor isterseniz.
yesososo dedi: @Samotne Ciasteczka hocam hep övüyoruz ama ben bu kulaklıkta her şeye aşık oldum lakin, yedek mikrofon nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Teknik servisi sağlıyor isterseniz.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 4 Ocak 2021 #15 iceffy dedi: Yetkili servisten isteyin büyük ihtimal ücretini alıp göndereceklerdir. Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: Teknik servisi sağlıyor isterseniz. Genişletmek için tıkla... Cevaplar için teşekkürler araştıracağım bunu.
iceffy dedi: Yetkili servisten isteyin büyük ihtimal ücretini alıp göndereceklerdir. Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: Teknik servisi sağlıyor isterseniz. Genişletmek için tıkla... Cevaplar için teşekkürler araştıracağım bunu.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 4 Ocak 2021 #16 Rampage Drop Plus, Comfort Plus ve Fury X dışında evet.
ma a koçi vore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.098 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #17 5 Sene Rampage SN-R1 kullandım 2020'nin başında sağ tarafta ses gitti ortasında da deriler soyuldu.
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.563 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #18 Bevkay dedi: Hayır değiller Drop Plus, Fury X gibi modeller gerçekten güzel bu fiyata tavsiye edilebilecek kulaklıklar. Genişletmek için tıkla... Peki Rampage Falcon-X önerir misiniz?
Bevkay dedi: Hayır değiller Drop Plus, Fury X gibi modeller gerçekten güzel bu fiyata tavsiye edilebilecek kulaklıklar. Genişletmek için tıkla... Peki Rampage Falcon-X önerir misiniz?
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 6 Ocak 2021 #19 Aligatör dedi: Peki Rampage Falcon-X önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır o kulaklık alınmaz.
Aligatör dedi: Peki Rampage Falcon-X önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır o kulaklık alınmaz.
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.563 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #20 iceffy dedi: Hayır o kulaklık alınmaz. Genişletmek için tıkla... Neden peki?