Türkistan Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Kilis Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2021 #1 Rampage kulaklık kullanıyorum, oyunlarda ayak sesleri gibi detayları daha net duyabilmek için fotoğraftaki ayarları nasıl yapmalıyım? Basları belirginleştirmek için nasıl yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (59).png 114,2 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2021
Rampage kulaklık kullanıyorum, oyunlarda ayak sesleri gibi detayları daha net duyabilmek için fotoğraftaki ayarları nasıl yapmalıyım? Basları belirginleştirmek için nasıl yapmalıyım?
FeernHost Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 234 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #2 O senin kulağının zevkine bağlı bana göre kendin deneyerek yapmanı öneririm.
Türkistan Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Kilis Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2021 #3 FeernHost dedi: O senin kulağının zevkine bağlı bana göre kendin deneyerek yapmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki hz yükseldikçe seste ne değişiyor? Mesela soldaki değerler incelmesini sağlarken sağdakiler daha kalın olmasını mı sağlıyor?
FeernHost dedi: O senin kulağının zevkine bağlı bana göre kendin deneyerek yapmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki hz yükseldikçe seste ne değişiyor? Mesela soldaki değerler incelmesini sağlarken sağdakiler daha kalın olmasını mı sağlıyor?