Rampage laptop soğutucu alınır mı?

500618

Decapat
Arkadaşlar kendime 330 TL'ye Rampage marka laptop soğutucu buldum da Rampage kaliteli ve güvenilir mi almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa Rampage'nin hiçbir ürünü kaliteli değil ama zaten laptop soğutucular fazla etki etmiyor büyük iki fan veya en az 4 küçük fan olduğundan emin olarak alın.

Son düzenleme:
Eğer laptopunuzun sağda veya solda havayı dışarı atmak için bir yeri varsa 100tl ye vakumlu olanlar var onlardan alın. Yoksa dediğim gibi en ucuz 4 fanlı yada 2 büyük fanlı olanı alın.

Eğer laptopunuzun sağda veya solda havayı dışarı atmak için bir yeri varsa 100tl ye vakumlu olanlar var onlardan alın. Yoksa dediğim gibi en ucuz 4 fanlı yada 2 büyük fanlı olanı alın.
Hocam vakumlu olanlar laptopun kendi fanlarına zarar veriyor. En sağlıklısı alttan üfleyenler.

Aşağıda ki ürünü uzun süredir kullanıyorum malzeme kalitesi olarak orta seviye ama işlevsellik olarak tavsiye ederim. 5-10 derece arası fark ettiriyor eğer alttaki emiş fanlarınla soğutucunun fanları üst üste denk geliyorsa. Vakumlu fan asla almayın fanlarınızı kısa süre içerisinde bozarsınız.

300 TL'den fazla vermeyin soğutucuya Rampage'in bir ürününü aldım 600 TL bu attığım ürün daha fazla soğutma sağladı bana.

Benim bütçem 300-400 TL civarında da bana kuvvetli ve kaliteli bilgisayar soğutucusu tavsiyesi verebilir misiniz?
Eğer laptopunuzun sağda veya solda havayı dışarı atmak için bir yeri varsa 100TL'ye vakumlu olanlar var onlardan alın. Yoksa dediğim gibi en ucuz 4 fanlı ya da 2 büyük fanlı olanı alın.

Benim laptopumun sol yanında çizgiler var peki vakımlular ne kadar bana fotoğraf atabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…