Rampage loopy ARGB kasa alınır mı?

BORAN ÇELİK1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F İşlemci MSI A520M-A PRO Anakart Corsair Vengance 32GB Ram MSI GeForce RTX 4060 TI 16 GB Ekran Kartı NZXT H9 Flow Kasa MSI MAG CORELIQUID I360 Sıvı Soğutucu MSI MPG A650BN 650W Powersupply KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G3 SSD
Merhaba arkadaşlar Rampage bir kasa gördüm görünüşü hoşuma gitti sizce alınır mı? Ve bir soru daha soracağım, göremedim fakat sıvı soğutma kaç mm uyumlu bu kasa için?

Merhaba arkadaşlar Rampage bir kasa gördüm görünüşü hoşuma gitti sizce alınır mı? Ve bir soru daha soracağım, göremedim fakat sıvı soğutma kaç mm uyumlu bu kasa için?

Güç kaynağı almayacaksanız NZXT H6 Flow önerebilirim aynı fiyattalar.

Önermenizi istemedim alınır mı? Ve sıvı soğutucu yeri kaç mm dedim.
Rampage Loopy Plus ARGB 7 Fanlı Siyah 950 W ATX Oyuncu Kasası, sıvı soğutma sistemleri için , 360 mm'ye kadar üst ve 120 mm'ye kadar arka radyatör desteği sunar.
Sitede bu yazıyor.

Rampage loopy Plus ARGB 7 fanlı siyah 950W ATX oyuncu kasası, sıvı soğutma sistemleri için, 360 Mm'ye kadar üst ve 120 Mm'ye kadar arka radyatör desteği sunar.
Sitede bu yazıyor.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…