iamDeniz Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 369 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F RTX 4060 16 GB RAM 180 Hz MSİ Monitör Cinsiyet Diğer Meslek Melancholia 10 Ağustos 2023 #1 Benim Rampage Gaming kulakligim var Rampage M7 MONCHER Siyah RGB Led USB 7.1 Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Rampage Linki bu. Ses geliyor duyuyorum mikrofona dokunduğum zaman ses gidiyor. Ancak konuştuğum ya da alkışladığım zaman gitmiyor.
Benim Rampage Gaming kulakligim var Rampage M7 MONCHER Siyah RGB Led USB 7.1 Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Rampage Linki bu. Ses geliyor duyuyorum mikrofona dokunduğum zaman ses gidiyor. Ancak konuştuğum ya da alkışladığım zaman gitmiyor.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.458 Makaleler 5 Çözümler 310 10 Ağustos 2023 #2 iamDeniz dedi: Benim Rampage Gaming kulakligim var Rampage M7 MONCHER Siyah RGB Led USB 7.1 Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Rampage Linki bu. Ses geliyor duyuyorum mikrofona dokunduğum zaman ses gidiyor. Ancak konuştuğum ya da alkışladığım zaman gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden bu sorunu yaşıyorsanız Krisp'i kapatmayı deneyin. Ardından sorun devam ederse de duyarlılık düzeyine sıfıra çekin. Artı 0 Eksi
iamDeniz dedi: Benim Rampage Gaming kulakligim var Rampage M7 MONCHER Siyah RGB Led USB 7.1 Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Rampage Linki bu. Ses geliyor duyuyorum mikrofona dokunduğum zaman ses gidiyor. Ancak konuştuğum ya da alkışladığım zaman gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden bu sorunu yaşıyorsanız Krisp'i kapatmayı deneyin. Ardından sorun devam ederse de duyarlılık düzeyine sıfıra çekin.
6 692751 Picopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 162 Çözümler 2 10 Ağustos 2023 #3 Driverlarınız güncel olmayabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS iamDeniz Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 369 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F RTX 4060 16 GB RAM 180 Hz MSİ Monitör Cinsiyet Diğer Meslek Melancholia 10 Ağustos 2023 #4 Driverlari bakmıştım birşey yoktu Sadece discordda değil hep böyle oyunda falan Duyarlılık düzeyi ne oluyor? Artı 0 Eksi
Driverlari bakmıştım birşey yoktu Sadece discordda değil hep böyle oyunda falan Duyarlılık düzeyi ne oluyor?
6 692751 Picopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 162 Çözümler 2 10 Ağustos 2023 #5 iamDeniz dedi: Driverlari bakmıştım bir şey yoktu. Sadece Discord'da değil hep böyle oyunda falan. Duyarlılık düzeyi ne oluyor? Genişletmek için tıkla... İade etme şansınız varsa iade edin veya değiştirin çözüm bulamazsanız. Artı 0 Eksi
iamDeniz dedi: Driverlari bakmıştım bir şey yoktu. Sadece Discord'da değil hep böyle oyunda falan. Duyarlılık düzeyi ne oluyor? Genişletmek için tıkla... İade etme şansınız varsa iade edin veya değiştirin çözüm bulamazsanız.
KS KS iamDeniz Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 369 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F RTX 4060 16 GB RAM 180 Hz MSİ Monitör Cinsiyet Diğer Meslek Melancholia 10 Ağustos 2023 #6 692751 dedi: İade etme şansınız varsa iade edin veya değiştirin çözüm bulamazsanız. Genişletmek için tıkla... Valla 1 sene önce almıştım ya Artı 0 Eksi
692751 dedi: İade etme şansınız varsa iade edin veya değiştirin çözüm bulamazsanız. Genişletmek için tıkla... Valla 1 sene önce almıştım ya