S SonMelodi Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #1 Selamlar, Bendeki kasa; RAMPAGE MAJESTY USB 3.0 MidT ATX GAMING CAM KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGE MAJESTY USB 3.0 MidT ATX GAMING CAM KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Almak istediğim anakart; ASUS Tuf Gaming B550M-Plus (wi-fi) AMD B550 Am4 DDR4 4400 DP Hdmı Çift M2 Usb3.2 AX Wifi + Bt ARgb 2.5Gbit Lan mATX Pcıe 4.0 ecc ram desteği, AI Ses Engelleyici Mic. desteği : Amazon.com.tr: Bilgisayar ASUS Tuf Gaming B550M-Plus (wi-fi) AMD B550 Am4 DDR4 4400 DP Hdmı Çift M2 Usb3.2 AX Wifi + Bt ARgb 2.5Gbit Lan mATX Pcıe 4.0 ecc ram desteği, AI Ses Engelleyici Mic. desteği : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Anakart kasaya uyumlu mu? Nereden kontrol edebilirim? Teşekkürler.
Selamlar, Bendeki kasa; RAMPAGE MAJESTY USB 3.0 MidT ATX GAMING CAM KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGE MAJESTY USB 3.0 MidT ATX GAMING CAM KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Almak istediğim anakart; ASUS Tuf Gaming B550M-Plus (wi-fi) AMD B550 Am4 DDR4 4400 DP Hdmı Çift M2 Usb3.2 AX Wifi + Bt ARgb 2.5Gbit Lan mATX Pcıe 4.0 ecc ram desteği, AI Ses Engelleyici Mic. desteği : Amazon.com.tr: Bilgisayar ASUS Tuf Gaming B550M-Plus (wi-fi) AMD B550 Am4 DDR4 4400 DP Hdmı Çift M2 Usb3.2 AX Wifi + Bt ARgb 2.5Gbit Lan mATX Pcıe 4.0 ecc ram desteği, AI Ses Engelleyici Mic. desteği : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Anakart kasaya uyumlu mu? Nereden kontrol edebilirim? Teşekkürler.
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 21 Nisan 2021 #2 Kasa ile uyumlu. İşlemciniz nedir? AM4 harici bir işlemci ise uymaz, bilginiz olsun.
T Taha Başar Coşkun Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 21 Nisan 2021 #3 Kasa ATX yani büyük mATX ise kada küçük bir anakart kasana oranla anakartın baya küçük kalıcak ama uyumlu bir sorun olmaz
Kasa ATX yani büyük mATX ise kada küçük bir anakart kasana oranla anakartın baya küçük kalıcak ama uyumlu bir sorun olmaz
Görk Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 305 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen-Gitarcı 21 Nisan 2021 #4 SonMelodi dedi: Selamlar, Bendeki kasa; RAMPAGE MAJESTY USB 3.0 MidT ATX GAMING CAM KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGE MAJESTY USB 3.0 MidT ATX GAMING CAM KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Almak istediğim anakart; ASUS Tuf Gaming B550M-Plus (wi-fi) AMD B550 Am4 DDR4 4400 DP Hdmı Çift M2 Usb3.2 AX Wifi + Bt ARgb 2.5Gbit Lan mATX Pcıe 4.0 ecc ram desteği, AI Ses Engelleyici Mic. desteği : Amazon.com.tr: Bilgisayar ASUS Tuf Gaming B550M-Plus (wi-fi) AMD B550 Am4 DDR4 4400 DP Hdmı Çift M2 Usb3.2 AX Wifi + Bt ARgb 2.5Gbit Lan mATX Pcıe 4.0 ecc ram desteği, AI Ses Engelleyici Mic. desteği : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Anakart kasaya uyumlu mu? Nereden kontrol edebilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... RGB'leri ASUS'un Armoury Crate yazılımı üzerinden kontrol edersin. Ama Rampage alma.
SonMelodi dedi: Selamlar, Bendeki kasa; RAMPAGE MAJESTY USB 3.0 MidT ATX GAMING CAM KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGE MAJESTY USB 3.0 MidT ATX GAMING CAM KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Almak istediğim anakart; ASUS Tuf Gaming B550M-Plus (wi-fi) AMD B550 Am4 DDR4 4400 DP Hdmı Çift M2 Usb3.2 AX Wifi + Bt ARgb 2.5Gbit Lan mATX Pcıe 4.0 ecc ram desteği, AI Ses Engelleyici Mic. desteği : Amazon.com.tr: Bilgisayar ASUS Tuf Gaming B550M-Plus (wi-fi) AMD B550 Am4 DDR4 4400 DP Hdmı Çift M2 Usb3.2 AX Wifi + Bt ARgb 2.5Gbit Lan mATX Pcıe 4.0 ecc ram desteği, AI Ses Engelleyici Mic. desteği : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Anakart kasaya uyumlu mu? Nereden kontrol edebilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... RGB'leri ASUS'un Armoury Crate yazılımı üzerinden kontrol edersin. Ama Rampage alma.
Casillas Ronaldo Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 21 Nisan 2021 #5 Adam bendeki kasa Rampage demiş alacağım dememiş.
S SonMelodi Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #6 KuoNN dedi: Kasa ile uyumlu. İşlemciniz nedir? AM4 harici bir işlemci ise uymaz, bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... İşlemci değişikliği de yapacağım zaten sıkıntı yok. ^^ Alacağım demedim, bendeki kasa dedim. Taha Başar Coşkun dedi: Kasa ATX yani büyük mATX ise kada küçük bir anakart kasana oranla anakartın baya küçük kalıcak ama uyumlu bir sorun olmaz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Görk dedi: RGB'leri ASUS'un Armoury Crate yazılımı üzerinden kontrol edersin. Ama Rampage alma. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Bende zaten bu kasa var hocam yeni almıyorum yani baya önce almıştım. ^^ Casillas Ronaldo dedi: Adam bendeki kasa Rampage demiş alacağım dememiş. Genişletmek için tıkla... İşte aradığım yorum... Herkese teşekkürler. ♥
KuoNN dedi: Kasa ile uyumlu. İşlemciniz nedir? AM4 harici bir işlemci ise uymaz, bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... İşlemci değişikliği de yapacağım zaten sıkıntı yok. ^^ Alacağım demedim, bendeki kasa dedim. Taha Başar Coşkun dedi: Kasa ATX yani büyük mATX ise kada küçük bir anakart kasana oranla anakartın baya küçük kalıcak ama uyumlu bir sorun olmaz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Görk dedi: RGB'leri ASUS'un Armoury Crate yazılımı üzerinden kontrol edersin. Ama Rampage alma. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Bende zaten bu kasa var hocam yeni almıyorum yani baya önce almıştım. ^^ Casillas Ronaldo dedi: Adam bendeki kasa Rampage demiş alacağım dememiş. Genişletmek için tıkla... İşte aradığım yorum... Herkese teşekkürler. ♥