Rampage Mesh Plus tek kulaklıktan ses geliyor

Kulaklığımın diğer tarafından ses gelmiyor. Ne yapmalıyım? Nasıl tamir edebilirim?

Bas bas bağırıyorlar Rampage almayın diye şaşırılcak bir durum değil Rampage için. FrekansTV nin bir videosu vardı bakmanı tavsiye ederim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bas bas bağırıyorlar Rampage almayın diye şaşırılcak bir durum değil Rampage için. Frekanstvnin bir videosu vardı bakmanı tavsiye ederim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende bundan önce Rampage almıştım pişman kaldım. yenisini alayım dedim Gamepower medusa alacaktım ama alacağım gün zam geldiği için bunu aldim.

Bende bundan önce Rampage almıştım pişman kaldım. Yenisini alayım dedim Gamepower medusa alacaktım ama alacağım gün zam geldiği için bunu aldim.

Gamepower medusa kullanıyorum 140TL'ye falan almıştım 1 yıldır bende neredeyse bir sorun çıakrmadı ama o kadar iyi bir kullaklık değil Razer nari essantial almayı düşünüyorum yakında ya da SteelSeries Arctis 5.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı