Eminertekin Kilopat Katılım 4 Eylül 2019 Mesajlar 334 Makaleler 1 22 Mayıs 2020 #1 Kulaklığımın diğer tarafından ses gelmiyor. Ne yapmalıyım? Nasıl tamir edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2020
ıLoveBhop Decapat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2020 #2 Silinen üye dedi: Kulaklığımın diğer tarafından ses gelmiyor. Ne yapmalıyım? Nasıl tamir edebilirim? Genişletmek için tıkla... Bas bas bağırıyorlar Rampage almayın diye şaşırılcak bir durum değil Rampage için. FrekansTV nin bir videosu vardı bakmanı tavsiye ederim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Kulaklığımın diğer tarafından ses gelmiyor. Ne yapmalıyım? Nasıl tamir edebilirim? Genişletmek için tıkla... Bas bas bağırıyorlar Rampage almayın diye şaşırılcak bir durum değil Rampage için. FrekansTV nin bir videosu vardı bakmanı tavsiye ederim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Eminertekin Kilopat Katılım 4 Eylül 2019 Mesajlar 334 Makaleler 1 23 Mayıs 2020 #3 ıLoveBhop dedi: Bas bas bağırıyorlar Rampage almayın diye şaşırılcak bir durum değil Rampage için. Frekanstvnin bir videosu vardı bakmanı tavsiye ederim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende bundan önce Rampage almıştım pişman kaldım. yenisini alayım dedim Gamepower medusa alacaktım ama alacağım gün zam geldiği için bunu aldim. Artı 0 Eksi
ıLoveBhop dedi: Bas bas bağırıyorlar Rampage almayın diye şaşırılcak bir durum değil Rampage için. Frekanstvnin bir videosu vardı bakmanı tavsiye ederim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende bundan önce Rampage almıştım pişman kaldım. yenisini alayım dedim Gamepower medusa alacaktım ama alacağım gün zam geldiği için bunu aldim.
ıLoveBhop Decapat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #4 Eminertekin dedi: Bende bundan önce Rampage almıştım pişman kaldım. Yenisini alayım dedim Gamepower medusa alacaktım ama alacağım gün zam geldiği için bunu aldim. Genişletmek için tıkla... Gamepower medusa kullanıyorum 140TL'ye falan almıştım 1 yıldır bende neredeyse bir sorun çıakrmadı ama o kadar iyi bir kullaklık değil Razer nari essantial almayı düşünüyorum yakında ya da SteelSeries Arctis 5. Artı 0 Eksi
Eminertekin dedi: Bende bundan önce Rampage almıştım pişman kaldım. Yenisini alayım dedim Gamepower medusa alacaktım ama alacağım gün zam geldiği için bunu aldim. Genişletmek için tıkla... Gamepower medusa kullanıyorum 140TL'ye falan almıştım 1 yıldır bende neredeyse bir sorun çıakrmadı ama o kadar iyi bir kullaklık değil Razer nari essantial almayı düşünüyorum yakında ya da SteelSeries Arctis 5.