ariesflex Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 26 2 Şubat 2025 #1 Yaklaşık 1 hafta öncesine kadar mikrofonum çalışıyordu ancak dün test ettiğim zaman hiç ses gitmemeye başladı. Düşürme falan da yaşamadım ama durduk yere ses gitmemeye başladı. Markası Rampage modelini hatırlamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Yaklaşık 1 hafta öncesine kadar mikrofonum çalışıyordu ancak dün test ettiğim zaman hiç ses gitmemeye başladı. Düşürme falan da yaşamadım ama durduk yere ses gitmemeye başladı. Markası Rampage modelini hatırlamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
efe_06w Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #2 Kablosu bükülebiliyor. Bende de Gamepower Jin var ara sıra aynısını yaşıyorum. Kabloyu büktüyseniz ondan olabilir.
Kablosu bükülebiliyor. Bende de Gamepower Jin var ara sıra aynısını yaşıyorum. Kabloyu büktüyseniz ondan olabilir.
ariesflex Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 26 2 Şubat 2025 #3 efe_06w dedi: Kablosu bükülebiliyor. Bende de Gamepower Jin var ara sıra aynısını yaşıyorum. Kabloyu büktüyseniz ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Düzeltmemin bir yolu yok mudur?
efe_06w dedi: Kablosu bükülebiliyor. Bende de Gamepower Jin var ara sıra aynısını yaşıyorum. Kabloyu büktüyseniz ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Düzeltmemin bir yolu yok mudur?
efe_06w Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #4 Kabloyu bükerek dene ben öyle yapıyordum? ariesflex dedi: Düzeltmemin bir yolu yok mudur? Genişletmek için tıkla...
Kabloyu bükerek dene ben öyle yapıyordum? ariesflex dedi: Düzeltmemin bir yolu yok mudur? Genişletmek için tıkla...
ariesflex Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 26 2 Şubat 2025 #5 efe_06w dedi: Kabloyu bükerek dene ben öyle yapıyordum? Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef Yardım eder misiniz? Son düzenleme: 3 Şubat 2025
efe_06w dedi: Kabloyu bükerek dene ben öyle yapıyordum? Genişletmek için tıkla... Olmadı maalesef Yardım eder misiniz?