EMIYA Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #1 Ekteki gibi hata çıkıyor. Silip yeniden yüklemiştim. Program kaldır kısmında da gözükmüyor. Kalıntı dosya kalmıştır diyerekten IObit ile dosyalarını da silmiştim sonradan. Yine yüklediğimde böyle hata verdi. Yardımcı olursanız çok sevinirim ^^ Dosya Ekleri indir.png 70,3 KB · Görüntüleme: 68
Ekteki gibi hata çıkıyor. Silip yeniden yüklemiştim. Program kaldır kısmında da gözükmüyor. Kalıntı dosya kalmıştır diyerekten IObit ile dosyalarını da silmiştim sonradan. Yine yüklediğimde böyle hata verdi. Yardımcı olursanız çok sevinirim ^^
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.068 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #2 İobit mi kaldı? Artı 0 Eksi
N Noqx Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 658 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Eylül 2021 #3 Cihaz bilgisayara takılı mı? Artı 0 Eksi
KS KS EMIYA Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #4 Evet takılı ve çalışıyor Noqx dedi: Cihaz bilgisayara takılı mı? Genişletmek için tıkla... Ever takılı ve çalışıyor (alıntılaya tıklamışım yanlışlıkla) liveforspeed dedi: İobit mi kaldı? Genişletmek için tıkla... yine de iş görüyor ya yan uygulamaları Artı 0 Eksi
Evet takılı ve çalışıyor Noqx dedi: Cihaz bilgisayara takılı mı? Genişletmek için tıkla... Ever takılı ve çalışıyor (alıntılaya tıklamışım yanlışlıkla) liveforspeed dedi: İobit mi kaldı? Genişletmek için tıkla... yine de iş görüyor ya yan uygulamaları