AliGG Decapat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #1 Merhaba ben Rampage Miracle X2 Plus kullanıyordum 7 aydır. Mikrofon ve kulaklık doğru düzgün çalışıyordu. Bir anda bozuldu sebebini bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Dönüştürücü işe yaramaz benimkinin girişi USB...
Merhaba ben Rampage Miracle X2 Plus kullanıyordum 7 aydır. Mikrofon ve kulaklık doğru düzgün çalışıyordu. Bir anda bozuldu sebebini bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Dönüştürücü işe yaramaz benimkinin girişi USB...
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 24 Mart 2021 #2 Bir Rampage faciası daha =) Bilgisayara hiç bir program yükleyip ya da güncelleme yaptın mı son zamanlarda ? Kablolarda herhangi bir hasar var mı ? Garantiye yollamanı tavsiye ederim aldığın yere.
Bir Rampage faciası daha =) Bilgisayara hiç bir program yükleyip ya da güncelleme yaptın mı son zamanlarda ? Kablolarda herhangi bir hasar var mı ? Garantiye yollamanı tavsiye ederim aldığın yere.
AliGG Decapat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 Dreamwalker dedi: Bir Rampage faciası daha =) Bilgisayara hiç bir program yükleyip ya da güncelleme yaptın mı son zamanlarda ? Kablolarda herhangi bir hasar var mı ? Garantiye yollamanı tavsiye ederim aldığın yere. Genişletmek için tıkla... hayır güncelleme yapmadım ve kısa devre yapmış olabileceğini söylediler
Dreamwalker dedi: Bir Rampage faciası daha =) Bilgisayara hiç bir program yükleyip ya da güncelleme yaptın mı son zamanlarda ? Kablolarda herhangi bir hasar var mı ? Garantiye yollamanı tavsiye ederim aldığın yere. Genişletmek için tıkla... hayır güncelleme yapmadım ve kısa devre yapmış olabileceğini söylediler
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 24 Mart 2021 #4 AliGG dedi: hayır güncelleme yapmadım ve kısa devre yapmış olabileceğini söylediler Genişletmek için tıkla... Buralarda hiç vakit kaybetmeden garantiye yolla o zaman.
AliGG dedi: hayır güncelleme yapmadım ve kısa devre yapmış olabileceğini söylediler Genişletmek için tıkla... Buralarda hiç vakit kaybetmeden garantiye yolla o zaman.