Rampage Miracle X2 Plus USB aygıtı tanınmadı hatası

Tarıkz

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1070 8 GB ( MSİ AERO İTX)
Ryzen 5 3500X
16 GB 3200 mhz Ram (Corsair)
B450 m S2H (Gıgabyte)
Corsair Delta Spec 550 W 80+
Rampage Miracle X2 Plus kulaklığını kullanıyorum. Takıyorum PC'ye USB tanınmadı diyor başka PC'ye takıyorum orada çalışıyor, tekrar kendi PC'me takıyorum çalışıyor, 30-40 sn. sonra tekrar ses gidiyor aygıt tanınmadı diyor. 3 farklı siteden USB aygıt tanınmadı hatası düzeltme ile alakalı gerekenleri yaptım. Başka PC de sıkıntısız çalışmasa yenisini alacağım bozuldu diye ama yok sadece benim PC de sıkıntı çıkarıyor. Belki alakalıdır diye yazıyorum, anakart Gigabyte B450 m S2H. Çözümü bilen yazarsa memnun olurum.

Rampage Miracle X2 Plus kulaklığını kullanıyorum. Takıyorum PC'ye USB tanınmadı diyor başka PC'ye takıyorum orada çalışıyor, tekrar kendi PC'me takıyorum çalışıyor, 30-40 sn. sonra tekrar ses gidiyor aygıt tanınmadı diyor. 3 farklı siteden USB aygıt tanınmadı hatası düzeltme ile alakalı gerekenleri yaptım. Başka PC de sıkıntısız çalışmasa yenisini alacağım bozuldu diye ama yok sadece benim PC de sıkıntı çıkarıyor. Belki alakalıdır diye yazıyorum, anakart Gigabyte B450 m S2H. Çözümü bilen yazarsa memnun olurum.

Ah be dostum Rampage, Frisby, James Donkey, Gamepower vb uzak durun USB sürücülerini güncelle PC'nin bakalım çalışacak mı? Ayriyeten başka bir kulaklık ile de dene.

Güncellemeyi denedim olmadı zaten güncel demesine rağmen tekrar kurdum olmuyor. James donkey 711 i deniyorum sıkıntısız çalışıyor hyper x cloud2 var oda çalışıyor. 3 pc var evde sadece kendi pc ve kendi kulaklığım birlikte çalışmıyor. Diğer kombinasyonlarda sıkıntı çıkmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı