Havit'in driverı yok, 700 TL ve çok güzel estetik duruyor. Rampage ise "Gaming" adı altında ürün satan bir şirket. Miracle X-4'ün ise driverı var. Hangisini almalıyım?
Havit bence çok daha iyi yine de 7.1 nasıl kapatıp açacağım ki? Aynı 7.1 performansını verir mi havit?Rampage'den aldığın ürünün ister driveri olsun ister başka bir şeyi alınmaz. Havit'in bu modelini bilmesemde havada karada daha iyi olduğunu düşünüyorum.
@egemebb hocam tavsiyeniz?Havit bence çok daha iyi yine de 7.1 nasıl kapatıp açacağım ki? Aynı 7.1 performansını verir mi havit?
Havit bence çok daha iyi yine de 7.1 nasıl kapatıp açacağım ki? Aynı 7.1 performansını verir mi Havit?
700-800 hocam. 7.1 olmasa da olur bazen kötü de olabiliyormuş.Muhtemelen üstüne bir buton konmuştur. İçinde ses kartı bulunduğundan dolayı düşük bir performans vereceğini zannetmiyorum. Bütçeniz nedir?
Hocam iyi güzel diyorsunuz da yetişmez, 13 yaşındayım zaten 700'e zor dayattım.Biraz artarsa
Bunu öneririm.
Havit Gamenote H2038U Kablolu Kulaklık
Havit Gamenote H2038U Kablolu Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Driver zorunlu ise bunu.
Havit Gamenote H2007U Kablolu Kulaklık
Havit Gamenote H2007U Kablolu Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam nasıl oldu bilmiyorum ama 1000'E ikna ettim. Balkondan atlamaya gidiyorum.Hocam iyi güzel diyorsunuz da yetişmez, 13 yaşındayım zaten 700'e zor dayattım.
Alttakinin driverını atar mısınız hocam ben bulamadım da.Biraz artarsa
Bunu öneririm.
Havit Gamenote H2038U Kablolu Kulaklık
Havit Gamenote H2038U Kablolu Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Driver zorunlu ise bunu.
Havit Gamenote H2007U Kablolu Kulaklık
Havit Gamenote H2007U Kablolu Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam iyi güzel diyorsunuz da yetişmez, 13 yaşındayım zaten 700'e zor dayattım.
Hocam nasıl oldu bilmiyorum ama 1000'e ikna ettim. Balkondan atlamaya gidiyorum.
Bir saniye. Tekrar bulursam atacağım hemen.Alttakinin driverını atar mısınız hocam ben bulamadım da.
Ben buldum.Artmazsa pek bir seçenek yok gibi. Bu fiyat bandındaki 7.1'lerden korkuyorsanız ekstradan şunu önerebilirim. Attığınız kulaklık ise kağıt üzerinde iyi gibi görünüyor. Alınabilir diye düşünüyorum.
Havit Gamenote H2232D Kablolu Kulaklık
Havit Gamenote H2232D Kablolu Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Galax Sonar 01 önerecektim ama onunda her yerde stokları tükenmiş.
Bir saniye. Tekrar bulursam atacağım hemen.
Havit bence çok daha iyi yine de 7.1 nasıl kapatıp açacağım ki? Aynı 7.1 performansını verir mi Havit?
@egemebb hocam tavsiyeniz?