Rampage Miracle X6 alınır mı?

nemesiskkkk

Decapat
Daha fazla  
Rampage Miracle X6 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage, Gamepower vs alinacak markalar degil. Butceniz nedir?

7.1 almayacağım aga 7.1 olmuyor benim bilgisayarda o yüzden bu markaları alıyorum.

7.1 almayacağım aga 7.1 olmuyor benim bilgisayarda o yüzden bu markaları alıyorum.
Bu fiyatlarda 7.1 kulaklik yok zaten. 7.1 yazdiklarina bakmayin programla vs aciyorsunuz sanal 7.1 onlar, berbat bir sey. Butcenizi soylerseniz ona gore oneri yapayim.

Hocam bende Razer BlackShark V2 vardı. Onunla hiçbir türlü ses kasamıyordum oyunda seslerin nereden geldiği anlaşılmıyordu. Bir sürü program denedim 7.1'i açıp kapatıp denedim yine de ses kasamadım o yüzden 7.1'den kaçınıyorum. Jakı USB'ye dönüştürücü de almıştım o da işe yaramadı. O yüzden güvenemiyorum 7.1'e ama alıp deneyeyim mi bunu?

7.1 yok zaten oylesine o, programla aciliyor fazla ise yaramaz. Bende V2 X var stereo net daha iyi. Ama BlackShark V2 bile memnun etmediyse daha ust modeller haric, bu kulaklik dahil cogu model memnun etmez gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…