Rampage Mistral S45 vs Classone GT200 laptop soğutucu

Rampage Mistral daha iyi duruyor kağıt üstünde.

Şimdilerde revaçta olan ve daha çok önerilen ürünler Classone GT200 gibi süngerle çevrili olanlar. Aynı ürüne bakmıştım ama toz filtresi ile detaylı incelemelerinin olmayışı beni vazgeçirmişti.

Onun yerine Memo FL08 aldım. Hem fan toz filtresi takılı geliyor, hem de yazılı videolu birçok detaylı incelemeleri (çoğu yabancı) mevcut. Süngerleri mıknatıslı. Güç kaynağını USB yerine direkt adaptörden çekiyor.

Ancak garantisi ve adaptör dönüştürücüsü durumları belirsiz. Şansınıza dönüştürücü yollayabilir, yollamazlarsa 100 lira verip daha verip almanız gerekecek. Şu an Akıllıphone'un kendi sitesinde 1331 lira.

Tamamdır araştıracağım teşekkürler.

Zaten ben adaptöre bağlı kullanıyorum bilgisayarım üstünde boş USB portu yok.

Hocam düşük rpm de 900 - 1300 arası ufak bir ses geliyor ve yüksek rpm de cihaz titriyor sizde de var mı acaba ? bu tarz ürünü ilk alışım (FL08) @karasahin

Son düzenleme:
Hocam düşük rpm de 900 - 1300 arası ufak bir ses geliyor ve yüksek rpm de cihaz titriyor sizde de var mı acaba ? bu tarz ürünü ilk alışım (FL08)
Evet ikisi de var. Titreşimi siz söylene kadar fark etmemiştim, laptop değil soğutucu titriyor değil mi? Az düzeyde olduklarından zararı olmaz diye düşünüyorum kişisel görüşüm tabii. Şu şekil vakum tipi laptop soğutucu kullanırken daha fazla titreşim oluyordu hem laptop hem soğutucuda.

Soğutucu titriyor ama soğutması gayet iyi, ama bana sıkıntılı mı denk geldi diye merak ettim. Zaten çok takılacak ses değil kulaklık takınca duyulmuyor bile. Teşekkürler cevabınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…