Rampage monitörde ekran gelmiyor

RandomDude

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar Rampage model bir monitörüm var. Düne kadar hiçbir sıkıntısı yoktu gayet güzel kullanırdım. Bugün az önce bilgisayarı açmaya çalıştım ekran gelmedi ama bilgisayar açılıyor. Bilgisayarda sıkıntı yok baska bir monitöre bağladım her şey çalışıyor, DisplayPort'ta sıkıntı olduğunu düşündüm yedek DisplayPort var ama onunla da çalışmıyor. Geriye bir tek monitörün bozulmus olma olasılığı kalıyor ama o da çok ilginç bir şekilde bir sefer çalıştı, bilgisayarı aç kapat yaptım tekrar çalışmadı. Cidden çözüm uretemiyorum yardımınıza ihtiyacım var.

Selam, sokette temassızlık olabilir. Gelmediğinde kabloyla biraz oyna bakalım, tepki olursa monitörde sokettendir.

Selam, sokette temassızlık olabilir. Gelmediğinde kabloyla biraz oyna bakalım, tepki olursa monitörde sokettendir.

Hocam soketi de deniyorum. İnanın elde var 0. daha önce açılmış konulara baktım DP'yi ters çevirin takın düzelir demişler, evet gerçekten de öyle oldu. Ama bilgisayarı açıp kapatıyorum tekrar gidiyor. Tekrar ters çevirip takıyorum bazen geliyor bazen gelmiyor. Soketi de kontrol ediyorum cidden olan bir şey yok. İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı