S Seriously Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2-3 ay önce aldığım monitörümde siyah ekranda bulutlanma oluyor. İlk başta IPS glow sandım ancak ekranın ortasında beyazlık olması herhalde bulutlanma oluyor. Ürünü Vatan'dan aldım. Garantiye girer mi? Ürün linki: Rampage 23,8" RM-344 Led 144Hz 2HDMI+DP Flat PC Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2-3 ay önce aldığım monitörümde siyah ekranda bulutlanma oluyor. İlk başta IPS glow sandım ancak ekranın ortasında beyazlık olması herhalde bulutlanma oluyor. Ürünü Vatan'dan aldım. Garantiye girer mi? Ürün linki: Rampage 23,8" RM-344 Led 144Hz 2HDMI+DP Flat PC Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
seriouspotato Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #2 Seriously dedi: Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2-3 ay önce aldığım monitörümde siyah ekranda bulutlanma oluyor. İlk başta IPS glow sandım ancak ekranın ortasında beyazlık olması herhalde bulutlanma oluyor. Ürünü Vatan'dan aldım. Garantiye girer mi? Ürün linki: Rampage 23,8" RM-344 Led 144Hz 2HDMI+DP Flat PC Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Giriyor olmalı. Fotoğraf atar mısınız daha iyi anlayabilmemiz için ?
Seriously dedi: Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2-3 ay önce aldığım monitörümde siyah ekranda bulutlanma oluyor. İlk başta IPS glow sandım ancak ekranın ortasında beyazlık olması herhalde bulutlanma oluyor. Ürünü Vatan'dan aldım. Garantiye girer mi? Ürün linki: Rampage 23,8" RM-344 Led 144Hz 2HDMI+DP Flat PC Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Giriyor olmalı. Fotoğraf atar mısınız daha iyi anlayabilmemiz için ?
S Seriously Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #3 seriouspotato dedi: Giriyor olmalı. Fotoğraf atar mısınız daha iyi anlayabilmemiz için? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf çekince olduğundan çok farklı gözüküyor.
seriouspotato dedi: Giriyor olmalı. Fotoğraf atar mısınız daha iyi anlayabilmemiz için? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf çekince olduğundan çok farklı gözüküyor.