Rampage neden kötüleniyor ?

Makaleler
5
Merhabalar,

Neredeyse her forumda Rampage'nin ürünleri kötüleniyor. Nedeni nedir?

Daha yeni Hydra R6 PLUS klavyesini aldım klavye ile ilgili bir sıkıntı olur mu?

Merhabalar,

Neredeyse her forumda Rampage'nin ürünleri kötüleniyor. Nedeni nedir?

Daha yeni Hydra R6 PLUS klavyesini aldım klavye ile ilgili bir sıkıntı olur mu?

Patlama vb. yaşanmaz.
AliExpress'te satılanlara logo basıyorlar.
Metoo Zero alsaydın keşke.
Trust GXT 890 alıp elindekini iade etmen çok iyi olur.

Rampageden aldığınız 100 liralık klavyenin çindeki fiyatı 10 dolar. Yani o klavyeyi o kadar ucuza mal ediyorsan erken bozulacak demektir. Razer alırsın 10 yıl kullanırsın eskimez; Rampage alırsın 2 yıl geçmeden bozulur.

Aynı şekilde GamePower ürünleri de aşırı kötüleniyor. Sebepleri neler acaba?

Aynı sistem, al Çin'den vur damgayı.
1 - 2 ayda ışıkları sönüyor, 1 yılda tamamen bozuluyor, dandik switchler takılıyor vb. Bazen de sıkıntı çıkmıyor ilginç şekilde.

Yanılmıyorsam bahsettiğiniz firmalar f/p bandında üretiyor,haliyle bu ürünler ucuz oluyor fakat uzun ömürlü olmuyor diye biliyorum.Yapılan şikayetlerin bir kısmı bu yönde en azından.

Rampage de Gamepower da birbirinin çakması resmen. Bir örnekle anlatayım:

Birebir aynısı, sadece logoyu değiştirip satıyorlar. Bu yüzden bütçe çok düşük olmadıkça Rampage falan önermiyoruz.

Bu markalar kaliteli şeyler üretmiyor, özellikle güç kaynaklarını kesinlikle almamalısınız. Trust (gamepower, gamemax) Everest (Rampage) gibi markalar.

Ama paranız yoksa klavyeye ihtiyacınız varsa başka seçeneğiniz yoksa alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…