Rampage Octagon C60 vs Snowman T6 Ultra

Oviciii

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 3500x
Asus tuf radeon rx 5600xt
Asus b450m dragon anakart
Adata 2x8 16gb 3000 mhz ram
Meslek
Öğrenci
RAM
2x8 16GB 3000MHz CL16
Ekran kartı
Tuf RX5600XT
Anakart
Asus B450M Dragon
İşlemci
3500X
Yaz günlerinde artık eskimiş 3500X işlemcimi soğutamıyorum, PC'yi zaten aldığim ilk yıldan sonra başlayan darboğaz sorunu hala devam ediyor. FiveM'ya da direkt Valorant'ta bile işlemci 90 derecenin altına düşmüyor. Belki diyorum stok fan değişirse her şey daha güzel olur. Zaten ileride daha güzel bir sistem alacağım ancak bu PC kardeşime kalacak, onun böyle sorunlarla uğraşmasını istemediğim için ek bir F/P hava soğutması almak istiyorum ancak bu ikisi arasında kaldım. Seçmemde yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ikisi de degil.
Kasaniz nedir?

A evet bu hava soğutmayı şu videoda görmüştüm ama tek fanlı diye çok sıcak bakamamıştım demek ikisinden de iyi diyorsun dostum kasam Thermaltake V200.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

A evet bu hava soğutmayı şu videoda görmüştüm ama tek fanlı diye çok sıcak bakamamıştım demek ikisinden de iyi diyorsun dostum kasam Thermaltake V200.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasaniza uyumlu. Burst tabii ki daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı