erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 25 Ekim 2020 #21 YamukAdam dedi: Ne yapmalıyım böyle bir durumda? Genişletmek için tıkla... İade edip başka bir markanın klavyesini. Veya KB R90I Hepsiburada'dan almanı öneririm.
YamukAdam dedi: Ne yapmalıyım böyle bir durumda? Genişletmek için tıkla... İade edip başka bir markanın klavyesini. Veya KB R90I Hepsiburada'dan almanı öneririm.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 25 Ekim 2020 #22 erenkrgloglu dedi: İade edip başka bir markanın klavyesini. Veya KB R90I Hepsiburada'dan almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Nasıl iade edebilirim?
erenkrgloglu dedi: İade edip başka bir markanın klavyesini. Veya KB R90I Hepsiburada'dan almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Nasıl iade edebilirim?
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 25 Ekim 2020 #23 YamukAdam dedi: Nasıl iade edebilirim? Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan siparişlerim kısmından iade talebi oluşturup. Kargoyu aldığınız yere gidip kargo numarasını vererek iade edebilirsiniz.
YamukAdam dedi: Nasıl iade edebilirim? Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan siparişlerim kısmından iade talebi oluşturup. Kargoyu aldığınız yere gidip kargo numarasını vererek iade edebilirsiniz.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 25 Ekim 2020 #24 erenkrgloglu dedi: Trendyol'dan siparişlerim kısmından iade talebi oluşturup. Kargoyu aldığınız yere gidip kargo numarasını vererek iade edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Paketini biraz yırtarak açtım. Bana ezilmiş geldi. Kabul ederler mi?
erenkrgloglu dedi: Trendyol'dan siparişlerim kısmından iade talebi oluşturup. Kargoyu aldığınız yere gidip kargo numarasını vererek iade edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Paketini biraz yırtarak açtım. Bana ezilmiş geldi. Kabul ederler mi?
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 25 Ekim 2020 #25 YamukAdam dedi: Paketini biraz yırtarak açtım. Bana ezilmiş geldi. Kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Yırtık geldi de kabul ederler. Zaten 15 gün içerisinde koşulsuz iade edilebiliyor diye biliyorum.
YamukAdam dedi: Paketini biraz yırtarak açtım. Bana ezilmiş geldi. Kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Yırtık geldi de kabul ederler. Zaten 15 gün içerisinde koşulsuz iade edilebiliyor diye biliyorum.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 25 Ekim 2020 #26 erenkrgloglu dedi: Yırtık geldi de kabul ederler. Zaten 15 gün içerisinde koşulsuz iade edilebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. İade talebi oluşturdum. Ne zaman kargoyu vermeye gideyim?
erenkrgloglu dedi: Yırtık geldi de kabul ederler. Zaten 15 gün içerisinde koşulsuz iade edilebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. İade talebi oluşturdum. Ne zaman kargoyu vermeye gideyim?
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 25 Ekim 2020 #27 YamukAdam dedi: Çok teşekkür ederim. İade talebi oluşturdum. Ne zaman kargoyu vermeye gideyim? Genişletmek için tıkla... Yarın gitmeniz yeterli.
YamukAdam dedi: Çok teşekkür ederim. İade talebi oluşturdum. Ne zaman kargoyu vermeye gideyim? Genişletmek için tıkla... Yarın gitmeniz yeterli.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 25 Ekim 2020 #28 erenkrgloglu dedi: Yarın gitmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Para gelince hangi klavyeyi almalıym? (285 TL)
erenkrgloglu dedi: Yarın gitmeniz yeterli. Genişletmek için tıkla... Para gelince hangi klavyeyi almalıym? (285 TL)
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 25 Ekim 2020 #29 Bunu öneririm. Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi | Trendyol Blue Switch olarak: Redragon Kumara öneririm. Ayrıca hazır iade etmeden üretim tarihi yazıyor mu ve kaç söyler misiniz?
Bunu öneririm. Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi | Trendyol Blue Switch olarak: Redragon Kumara öneririm. Ayrıca hazır iade etmeden üretim tarihi yazıyor mu ve kaç söyler misiniz?
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 25 Ekim 2020 #30 mstfaozder dedi: Bunu öneririm. Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi | Trendyol Blue Switch olarak: Redragon Kumara öneririm. Ayrıca hazır iade etmeden üretim tarihi yazıyor mu ve kaç söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Nerede o bilgiler yazıyor acaba? Bu önerdiğiniz klavye 275 Tl de var 399 Tl de var. Kusurlu mal gönderebilirler.
mstfaozder dedi: Bunu öneririm. Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi | Trendyol Blue Switch olarak: Redragon Kumara öneririm. Ayrıca hazır iade etmeden üretim tarihi yazıyor mu ve kaç söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Nerede o bilgiler yazıyor acaba? Bu önerdiğiniz klavye 275 Tl de var 399 Tl de var. Kusurlu mal gönderebilirler.