Rampage oyuncu koltuğu alınır mı?

Kod Adı Avcı

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 3000-4000 TL arası bütçem var. Vatan Bilgisayar'da bu fiyat aralığında Rampage KL-R40 KL-R77 KL-R96 modelleri var. Rampage pek almak istemiyorum ama denemeden de almak istemediğimden Vatan Bilgisayar'dan alayım dedim. Bu koltuklar hakkında bilgisi olan veya farklı bir tavsiyesi olan var mıdır?

İstanbul'da iseniz, hawk koltuğa gidebilirsiniz. Denetirler diye umuyorum.

Kullanıyorum ben, model olarak ismini hatırlamıyorum ama gayet memnunum fakat tüylü bir ejderyanız varsa stres atayım derken derisine zarar verebilir dikkatli olmak gerek.

Hawk kumaş koltuklarını öneririm deri koltuklar yaz aylarında çok bilgisayar oynuyorsanız bazen deli edebilir kendim kullandığım için söylüyorum yaz ayında oturamıyorsunuz çok terletiyor.

Hawk kumaş koltuklarını öneririm deri koltuklar yaz aylarında çok bilgisayar oynuyorsanız bazen deli edebilir kendim kullandığım için söylüyorum yaz ayında oturamıyorsunuz çok terletiyor.
Yazın çok kısa bir süre kullandım terletme sorunları vardı ama oturtmayacak kadar değildi HAWKın kuumaşları gerçekten çok iyiler.

Yazın çok kısa bir süre kullandım terletme sorunları vardı ama oturtmayacak kadar değildi hawkın kuumaşları gerçekten çok iyiler.

Uzun süre oturunca çok sinir ediyor hocam altına yastık koyup oturuyordum

Tavsiye etmem çok kötü.

Bana sorarsanız alınmaz kedni yaşadığım tecrübeyi anlatayım
Rampage KL-R88 model oyuncu koltuğunu 11 şubat 2025 tarihinde Exporgin'den 6.000 TL'ye aldım montajını düzgün bir şekilde yaptım ilk kez bir oyuncu koltuğu almıştım. Ben çoğu zaman kaykılarak otururum nerdeyse sırtımın üzerine oturacak şekilde oturuyorum. Koltuğun montajını yaptığımın ertesi güne yine böyle otururken kendimi düzeltmek için kol dayama yerlerinden destek alayım dedim ve çat... kırıldı. plastik dandik bir parça koymuşlar 100 kilo falan da değilim 80 kilo ortalama bir erkek kilosuna sahibim tabi uğraşmak istemediğim için bu şekilde kullanmaya devam ediyorum 6 aydır kullanmaktayım ayrıca koltuk ilk geldiği günden beridir çok fazla gıcırdıyor. İlk oyuncu koltuğu denemem olduğu için diğerleri ile arasındaki farkı bilmiyorum ama oturduğuda öyle mükemmel bir rahatlık da hissetmiyorum kişiden kişiye değişir elbet ama Playstation koltuğunda çok daha rahat hissediyorum. bunlara ek olarak Rampage markasından yaptığım bir alışveriş tecrübemi daha aktarmak istiyorum. 2021 yılında Rampage'in fiyat performans Headset 7.1 ses kartlı oyuncu kulaklığını 250 TL'ye satın almıştım (By günün parasıyla en az 1.500 TL yapar) modelini hatıylamıyorum ses performansı iyidi ama hem olması gerkenden ağır bir kulaklık olduğu için baş ağrıtıyor hem sesi dışarı fazla aktarıyordu hem de malzeme kalitesinden dolayı döküntü yapmaya başlamıştı 2 yıllık garantisi bittikten 6 ay kadar sonra da bir tarafından ara ara ses gelmemeye temassızlık yapmaya başladı ve sonunda tamamen bozuldu bu rampage'in kullanmış olduğum 2. ürünüydü bu yüzden bu markaya olan güvenim tükendi çevreme de tavisye etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…