Rampage oyuncu koltuğu alınır mı?

İsmail5885

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bir adet oyuncu koltuğuna ihtiyacım var Rampage'in ışıklı bir oyuncu koltuğuna rastladım, baktım ki tüm gereksinimlerimi karşılıyor tipi de bana göre çok güzel acaba, sonradan bir sorun cikarir mi sizin önerdiğiniz bir marka var mı?

Merhaba bir adet oyuncu koltuğuna ihtiyacım var Rampage'in ışıklı bir oyuncu koltuğuna rastladım, baktım ki tüm gereksinimlerimi karşılıyor tipi de bana göre çok güzel acaba, sonradan bir sorun cikarir mi sizin önerdiğiniz bir marka var mı?
Koltukta tipe bakma daha çok konfora önem ver yoksa pişman olursun benden söylemesi.

Rampage'in hiçbir ürünü alınmaz. Hawk bakabilirsin.

Hawk'ın neresi iyi dünya kadar şikayet var.

Hocam sırf oyuncu koltuğu görünümü var diye yüksek para vermeniz çok saçma olur. Çok konforsuz olabilir ve paranız boşa gidebilir. Onun yerine iyi markaların ofis koltuklarına bakınız hem konforlu hem de daha kaliteli olur.

Rampage'in hiçbir ürünü alınmaz. Hawk bakabilirsin.
bilemiyorum rampage in seveni de fazla sevmeyeni de fazla anlamadim

Hocam sırf oyuncu koltuğu görünümü var diye yüksek para vermeniz çok saçma olur. Çok konforsuz olabilir ve paranız boşa gidebilir. Onun yerine iyi markaların ofis koltuklarına bakınız hem konforlu hem de daha kaliteli olur

Oyuncu koltuğu olmasına gerek yok rahat olsun yeter önerdiğiniz bir marka model var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı