Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #11 dinkulturuogretmeni dedi: Kasanın önü mesh gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ben cam olarak görüyorum belki benim gözüm kördür.
dinkulturuogretmeni dedi: Kasanın önü mesh gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ben cam olarak görüyorum belki benim gözüm kördür.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.682 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #12 Ardablm dedi: Ben cam olarak görüyorum belki benim gözüm kördür. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Teknobiyotik üzerinden baktım, kasa mesh.
Ardablm dedi: Ben cam olarak görüyorum belki benim gözüm kördür. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Teknobiyotik üzerinden baktım, kasa mesh.
Deniz_atç Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.407 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Asus EX-A320M Gaming Ryzen 5 1600 AF Asus Dual RX 5500 XT oc 4gb Hikvision U10 16 gb (8x2) 3200 mhz ram Corsair VS450 450w 80+ psu Samsung Pm981a 256 gb m2 ssd Samsung 870 QVO 2 tb ssd Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #13 Rampage psu dedinmi kaçacaksın.
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #14 dinkulturuogretmeni dedi: Estağfurullah. Teknobiyotik üzerinden baktım, kasa mesh. Genişletmek için tıkla... Hocam ben konu sahibinin kasasından bahsediyordum.
dinkulturuogretmeni dedi: Estağfurullah. Teknobiyotik üzerinden baktım, kasa mesh. Genişletmek için tıkla... Hocam ben konu sahibinin kasasından bahsediyordum.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.682 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #15 Ardablm dedi: Hocam ben konu sahibinin kasasından bahsediyordum. Genişletmek için tıkla... Özür ben sizin önerdiğinizi söylüyormuşum Aynen arkadaşın kasa markasız sanırım Full cam.
Ardablm dedi: Hocam ben konu sahibinin kasasından bahsediyordum. Genişletmek için tıkla... Özür ben sizin önerdiğinizi söylüyormuşum Aynen arkadaşın kasa markasız sanırım Full cam.
H huseyinuctepe Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #16 Ardablm dedi: Ben cam olarak görüyorum belki benim gözüm kördür. Genişletmek için tıkla... Peki ön camı söksem yada cam değil plastik deliklendirsem yeterli olmazmı
Ardablm dedi: Ben cam olarak görüyorum belki benim gözüm kördür. Genişletmek için tıkla... Peki ön camı söksem yada cam değil plastik deliklendirsem yeterli olmazmı
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #17 huseyinuctepe dedi: Peki ön camı söksem ya da cam değil plastik deliklendirsem yeterli olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olur. Kapalı da kullanabilirsiniz isterseniz ben sıcaklıktan dolayı söyledim ekran uzunluğu vb. yetiyor.
huseyinuctepe dedi: Peki ön camı söksem ya da cam değil plastik deliklendirsem yeterli olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olur. Kapalı da kullanabilirsiniz isterseniz ben sıcaklıktan dolayı söyledim ekran uzunluğu vb. yetiyor.