Rampage Pace V987 vs Logitech G29

Bütçe
max 16000 TL

Ridvansezen

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, bir direksiyon seti almak istiyorum ve bu iki ürünü bir süredir takip ediyorum. Rampage Pace V987 modeli biraz daha uygun fiyatlı ve FFB desteğinin de güzel çalıştığı söyleniyor. Logitech G29 modeli ise biraz daha pahalı ancak giriş seviyesi için en iyi direksiyon setlerinden birisi olduğu söyleniyor. Çok fazla bütçem yok. O yüzden iki ürün arasında kararsız kaldım. İki ürünün de avantaj ve dezavantajlarını belirtebilir misiniz? Sizce hangisini almalıyım?

Rampage Pace V987 Ürün linki: https://www.hepsiburada.com/rampage-pace-v987-only-pc-3-pedalli-el-vitesli-gaming-oyuncu-direksiyonu-sadece-pc-uyumlu-p-HBCV00008JGQRV?magaza=BİOTECH BİLGİSAYAR&=

Logitech G29 ürün linki: logitech G29 Direksiyon Seti Shifter + Vites + Direksiyon - Fiyatı, Yorumları

Bütçeniz varsa Logitech alın yoksa Rampage idare edecektir ama yine de şahsen tavsiye etmiyorum Rampage ürünlerini.

G29 alın geçin hocam, kağıt üzerindeki özelliklere hayatım boyunca güvenmedim.
Hiçbir Rampage ürünü alınmaz. Rampage, ürünleri kendi üretmiyor. Dandik Çin markalarına sadece logo basıyor.
Arkadaşın dediği gibi V902, Drive Rs+ gibi ürünleri tamamen Pxn v9 ve v10 kopyaları beyinleri de direksiyon değil gamepad beyini.

V987 hakkında bilgim yok ama diğerlerinden farkı olmayacak gibi görünüyor. daha yeni olduğu için açılmış konusu ve videosu henüz çok az, ama birkaç aya sorun yaşayan kullanıcılar olacaktır.

Hiç kullanmamış insanlar yorum yapmış galiba. V987'yi be nçok beğendim. Force feedbak filan inanılmaz güçlü yapılmış... Logitech sanki İsviçrede üretiliyor O da çin'de üretiliyor. Neyin kafasını yaşıyorusnuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…