Arkadaşlar merhaba.
Yaklaşık 1 ay önce Vatan Bilgisayar'dan bir OEM sistem topladım. Kullandığım sistem içerisinde Vatan'daki görevli Rampage Platino adlı kasayı tavsiye etti ve tavsiyesi üzerine sistemime dahil ettim. Ancak aradan geçen 2 hafta sonunda en üst fan kısmındaki RGB aydınlatmasında sorun çıktı. Fan çalışıyor hiçbir sorun yok ama 3 fanlı olan kasamda 2 fanın aydınlatması ve kendileri düzgün çalışırken en üstteki fanda sadece RGB aydınlatma donuyor veya hatalı çalışıyor (diğerlerine göre renk uyumsuzluğu gibi). Garanti kapsamında diyerek aldığım şubeye götürdüm. Oradaki görevli kontrol etti. Kablolarını söküp taktı ve sonuç değişmedi sonra görevli aydınlatmada bir arıza olduğunu ve yetkili servise gönderebileceklerini ama 20 iş günü içerisinde dönüş sağlanacağını söyledi. Ama görevli sadece RGB Aydınlatmada sorun var gibi görünüyor. Benim tavsiyem bunun için servis görmesine gerek yok dedi. 24 ay garantisi var daha büyük bir arıza olursa o zaman göndermeni tavsiye ederim dedi ve eve döndüm. Sizce fan ileride bozulur mu veya durumdan etkilenir mi bana ne tavsiye edersiniz?