Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 12 Ekim 2019 #11 Bu daha iyi en azından düzgün duruyor 11.11 günü indirim olabilir bunda beklemeni öneririm.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 13 Ekim 2019 #12 Mithat Berhan dedi: Bu daha iyi en azından düzgün duruyor 11.11 günü indirim olabilir bunda beklemeni öneririm Genişletmek için tıkla... Evet yazılım desteği olması büyük artı ve yorumlar iyi. Zaten acelem yok video gördükten sonra konu açmak istedim değer mi diye ve alıcak olursam tahminen o zamanlarda alırım.
Mithat Berhan dedi: Bu daha iyi en azından düzgün duruyor 11.11 günü indirim olabilir bunda beklemeni öneririm Genişletmek için tıkla... Evet yazılım desteği olması büyük artı ve yorumlar iyi. Zaten acelem yok video gördükten sonra konu açmak istedim değer mi diye ve alıcak olursam tahminen o zamanlarda alırım.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #14 Hocam eğer ki alırsan deneyimlerini bizimle paylaşırsanız seviniriz.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 7 Nisan 2020 #15 Rampage markasından tek sorun yaşamayan şanslı kişi benim sanırım. Bir tek kulaklıkta sıkıntı oldu, ordan da sıfırı ile değişim verildi. 3 sene önce aldığım klavye hala duruyor Taş gibi.
Rampage markasından tek sorun yaşamayan şanslı kişi benim sanırım. Bir tek kulaklıkta sıkıntı oldu, ordan da sıfırı ile değişim verildi. 3 sene önce aldığım klavye hala duruyor Taş gibi.
Leji Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #16 Furkan17TR dedi: Rampage markasından tek sorun yaşamayan şanslı kişi benim sanırım. Bir tek kulaklıkta sıkıntı oldu, oradan da sıfırı ile değişim verildi. 3 sene önce aldığım klavye hala duruyor taş gibi. Genişletmek için tıkla... 4 sene önce aldığım Rampage klavye ve 2 sene önce aldığım Rampage faremi kullanıyorum sıfır sıkıntı.
Furkan17TR dedi: Rampage markasından tek sorun yaşamayan şanslı kişi benim sanırım. Bir tek kulaklıkta sıkıntı oldu, oradan da sıfırı ile değişim verildi. 3 sene önce aldığım klavye hala duruyor taş gibi. Genişletmek için tıkla... 4 sene önce aldığım Rampage klavye ve 2 sene önce aldığım Rampage faremi kullanıyorum sıfır sıkıntı.