Rampage PSU Alınır Mı?

Onceki mesajlarda attigim PSU hem daha bilindik hem de hakkinda kotu yorum yapilmayan bir PSU. Sadece 30₺ verilerek alinabiliyor. Bu ürün F/P bir urun.

F/P= Verdiginiz fiyatin hakkini veren urune denir. Yani her ucuz urun F/P urun olmaz. Mesela marka ve genel olarak kullanici fikirleri goz onune alinirsa High Power 500w 80+ PSU F/P olarak daha iyi.

Xiagmatek - GTX 1650 - 16GB RAM 2333 mhz - 120 SSD + 1TB HDD
Rampage - GTX 1660 - 8GB RAM 3000 mhz - 500GB SSD

Siz hangisini seçerdiniz? RAM'lere takılmayın 8 GB alsam bile kısa zamanda yükselteceğim.

Hazir sistem mi alacaksiniz? Bence bir sistemde Adata SU630/650 ve Rampage-Everest PSU barindiran bir sistem alinmamali. Bence bu ikisi alinmamali.

Keşke sizden böyle bir link isteyip istemediğimi veya bilip bilmediğimi sorsaydınız. Ve keşke mesajlarımı dikkatli ve tarafsız bir şekilde okuyabilseydiniz. Yapacak birşey yok Rampage ile kan davanız var belli ki.
Vallahi @Ali-Yıldırım İlber Ortaylı olsa ne derdi hepimiz biliyoruz. . Pesss iyi sabahlar.
Görmezden gel butonuna basmak en iyisi.
İlber Ortaylı burda olsaydı konuşma gereksinimi duymazdı. Çoğu konferansına gitmiş biri olarak söyleyebilirim bunu.

Ya da sizin bağnazca baglanmis oldugunuz bir fikriniz var. Niye “Rampage PSU Alinir Mi?” diye bir konu actiniz anlamadim.

Hazir sistem mi alacaksiniz? Bence bir sistemde Adata SU630/650 ve Rampage-Everest PSU barindiran bir sistem alinmamali. Bence bu ikisi alinmamali.

Evet maalesef hazır sistem alacağım için oynama yapamıyorum. SSD olarak WD 500GB Blue SATA 3.0 gözüküyor 1660'lı sistemde. Diğerini kendim ekleyeceğim HyperX falan düşünüyorum.

Evet maalesef hazır sistem alacağım için oynama yapamıyorum. SSD olarak WD 500GB Blue SATA 3.0 gözüküyor 1660'lı sistemde. Diğerini kendim ekleyeceğim HyperX falan düşünüyorum.

Bence hazir almayin. İlla alacaksanizda piyasada bir suru hazir sistem var. Onlardan birini tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…