536.5TRY |MAX 600W PC PSU güç kaynağı siyah oyun sessiz 120mm Fan 20/24pin 12V ATX yeni bilgisayar güç kaynağı için BTC|PC Power Supplies| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
38 dolarlık ürün burada etiket oyunuyla 80 Plus satılıyor. Boşverin arkadaşlar. Aliexpress daha dürüst satıyor en azından 80 Plus dememiş.
13 sayfayı da aralıksız okudum. Rampage'in birkaç ürününü kullanmıştım ve hiçbir zaman uzun ömürlü olmadılar. Rampage marka bir PSU hiç kullanmadım ama kullanmayı da düşünmem şahsen. Çünkü aynı fiyata daha kaliteli markalara ait PSU'lar varken gidip Rampage tercihinde bulunmam. Çünkü Rampage'in kalitesi bellidir. Bu yüzden binlerce lira harcadığım sistemimin içindeki bileşenlerini bilmediğim bir güç kaynağına emanet etmem, edemem. Bu devirde para kolay kazanılmıyor sonuçta ve aynı fiyata daha kalitelisi, daha güven vereni dururken hiç riske girmem. Bu demek değildir ki Rampage alınmaz. Alınır ama daha iyisi varken mantıklı olmaz. Alınır ama diken üstünde durmaya değmez. Ha isteyen, merak eden alır kullanır sonuçta kimseyi tutamayız. Ama ürünü alanın memnuniyeti için kalitelisi varken diğerini önermek mantıksız. Sayfalarca Rampage ve diğer markaların PSU'larında sorun olup olmadığı konuşulmuş. Sonuçta bunlar teknolojik ürünler ve elbette her markanın sorun çıkaran ürünü olmuştur ve olacaktır ancak bir sorun ile karşılaştığımızda karşımızda bir muhattap bulabilmek önemlidir. Mesela peugeot ülkemizde çok tutulmayan bir marka. Başlıca sebebi de çok sorun çıkartıyor olmaları. Bu yüzden kimse peugeot marka araçlara yönelmez. Hep aynı paraya daha bilindik ve daha sorunsuz modelleri alırlar. Yani demek istediğim FSP veya Corsair'da sorun çıkma ihtimali 100'de 1 ise, Rampage'de 10'da 1'dir. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Şu an elimde SMX R13 var ve gerçekten elime tam uyuyor ve şu ana kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadı, 2017 yılında almıştım Mouse'u nasıl bu ürün bu kadar dayandı bilmiyorum.
13 sayfayı da aralıksız okudum. Rampage'in birkaç ürününü kullanmıştım ve hiçbir zaman uzun ömürlü olmadılar. Rampage marka bir PSU hiç kullanmadım ama kullanmayı da düşünmem şahsen. Çünkü aynı fiyata daha kaliteli markalara ait PSU'lar varken gidip Rampage tercihinde bulunmam. Çünkü Rampage'in kalitesi bellidir. Bu yüzden binlerce lira harcadığım sistemimin içindeki bileşenlerini bilmediğim bir güç kaynağına emanet etmem, edemem. Bu devirde para kolay kazanılmıyor sonuçta ve aynı fiyata daha kalitelisi, daha güven vereni dururken hiç riske girmem. Bu demek değildir ki Rampage alınmaz. Alınır ama daha iyisi varken mantıklı olmaz. Alınır ama diken üstünde durmaya değmez. Ha isteyen, merak eden alır kullanır sonuçta kimseyi tutamayız. Ama ürünü alanın memnuniyeti için kalitelisi varken diğerini önermek mantıksız. Sayfalarca Rampage ve diğer markaların PSU'larında sorun olup olmadığı konuşulmuş. Sonuçta bunlar teknolojik ürünler ve elbette her markanın sorun çıkaran ürünü olmuştur ve olacaktır ancak bir sorun ile karşılaştığımızda karşımızda bir muhattap bulabilmek önemlidir. Mesela peugeot ülkemizde çok tutulmayan bir marka. Başlıca sebebi de çok sorun çıkartıyor olmaları. Bu yüzden kimse peugeot marka araçlara yönelmez. Hep aynı paraya daha bilindik ve daha sorunsuz modelleri alırlar. Yani demek istediğim FSP veya Corsair'da sorun çıkma ihtimali 100'de 1 ise, Rampage'de 10'da 1'dir. Umarım açıklayıcı olmuştur.
80+ sertifikası olması, onu kaliteli bir marka yapmaz. @passat'inde dediği gibi önemli olan iç kalitesi.
Ayrıca neden Rampage gibi bir markayı savunma gereği duydunuz ki?
Aynı ürün olduğu kanaatine nerden vardın ? Elinde bir kanıt var mı ? Karşılaştırdın mı iki ürünü eline alıp ?536.5TRY |MAX 600W PC PSU güç kaynağı siyah oyun sessiz 120mm Fan 20/24pin 12V ATX yeni bilgisayar güç kaynağı için BTC|PC Power Supplies| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
38 dolarlık ürün burada etiket oyunuyla 80 Plus satılıyor. Boşverin arkadaşlar. Aliexpress daha dürüst satıyor en azından 80 Plus dememiş.
Son yazdığınıza cevap olarak; 2 kez Corsair’de garantiye göndermeme rağmen, Coil Whine problemi yaşadım. Bu tamamen şans işi.13 sayfayı da aralıksız okudum. Rampage'in birkaç ürününü kullanmıştım ve hiçbir zaman uzun ömürlü olmadılar. Rampage marka bir PSU hiç kullanmadım ama kullanmayı da düşünmem şahsen. Çünkü aynı fiyata daha kaliteli markalara ait PSU'lar varken gidip Rampage tercihinde bulunmam. Çünkü Rampage'in kalitesi bellidir. Bu yüzden binlerce lira harcadığım sistemimin içindeki bileşenlerini bilmediğim bir güç kaynağına emanet etmem, edemem. Bu devirde para kolay kazanılmıyor sonuçta ve aynı fiyata daha kalitelisi, daha güven vereni dururken hiç riske girmem. Bu demek değildir ki Rampage alınmaz. Alınır ama daha iyisi varken mantıklı olmaz. Alınır ama diken üstünde durmaya değmez. Ha isteyen, merak eden alır kullanır sonuçta kimseyi tutamayız. Ama ürünü alanın memnuniyeti için kalitelisi varken diğerini önermek mantıksız. Sayfalarca Rampage ve diğer markaların PSU'larında sorun olup olmadığı konuşulmuş. Sonuçta bunlar teknolojik ürünler ve elbette her markanın sorun çıkaran ürünü olmuştur ve olacaktır ancak bir sorun ile karşılaştığımızda karşımızda bir muhattap bulabilmek önemlidir. Mesela peugeot ülkemizde çok tutulmayan bir marka. Başlıca sebebi de çok sorun çıkartıyor olmaları. Bu yüzden kimse peugeot marka araçlara yönelmez. Hep aynı paraya daha bilindik ve daha sorunsuz modelleri alırlar. Yani demek istediğim FSP veya Corsair'da sorun çıkma ihtimali 100'de 1 ise, Rampage'de 10'da 1'dir. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Son yazdığınıza cevap olarak; 2 kez Corsair’de garantiye göndermeme rağmen, Coil Whine problemi yaşadım. Bu tamamen şans işi.
Düzeltiyim, bütçe az ise Rampage PSU alınabilir. Direkt al düşünme demiyorum. Sonuçta kaliteleri diğer markalarla aynı olmasa da kalitleli bir marka.Yani butcemiz az ise Rampage PSU almaliyiz.